Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 6 of 6

    what model box do i have??

    This is a discussion on what model box do i have?? within the Sky Anytime + forums, part of the Sky On Demand category; hi all i am one of those still waiting to be upgraded to anytime+. i have not received the software ...

    1. #1
      tonygold's Avatar
      tonygold is offline Sky User Member
      Exchange: gants hill
      Broadband ISP: sky max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2007
      Posts
      148
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      what model box do i have??

      hi all
      i am one of those still waiting to be upgraded to anytime+. i have not received the software upgrade (where would the 'network' tab show?), and i havn't yet received an email from sky. i am hoping i have not been 'forgotten' as my friend who lives very near by and had sky HD installed around the same time (also on an amstrad box), has been upgraded.
      i have an amstrad box (around a year old i suppose) but how do i find out what the model of the box is, i cannot see any markings or model numbers on it?
      is it worth a call to sky to see if i have been missed off or have i to be more patient bearing in mind people near to me have been upgraded?
      thanks for advice.


    2. Advertisement
    3. #2
      kkpolobear's Avatar
      kkpolobear is offline Sky User Member
      Exchange: billingshurst
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2008
      Location
      horsham
      Posts
      27
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: what model box do i have??

      hi ya

      is it a small box or a big box also does it have two shots in it if so you will have a drx 780 which hasn't been updated yet

    4. #3
      tonygold's Avatar
      tonygold is offline Sky User Member
      Exchange: gants hill
      Broadband ISP: sky max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2007
      Posts
      148
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: what model box do i have??

      It is the larger box not the new smaller one. Is there a way of determining the model number?
      Thanks

    5. #4
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: what model box do i have??

      There is a plate on the back which gives the model etc and you can also find it onscreen in the Services>Settings>System details.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    6. #5
      tonygold's Avatar
      tonygold is offline Sky User Member
      Exchange: gants hill
      Broadband ISP: sky max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2007
      Posts
      148
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: what model box do i have??

      Quote Originally Posted by Isitme View Post
      There is a plate on the back which gives the model etc and you can also find it onscreen in the Services>Settings>System details.
      thanks for reply. incidentally in services>settings>system it on gives the box details as amstrad. no mention of model number?

    7. #6
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: what model box do i have??

      It shows on mine, but it is a Samsung, could be Amstrads are different.

      If your software has been upgraded you will see the Network on the Settings menu bar. Services>Settings>Down Arrow>6.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION