Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 6 of 6

    Pace box upgraded with Anytime+ software

    This is a discussion on Pace box upgraded with Anytime+ software within the Sky Anytime + forums, part of the Sky On Demand category; Our pace box was upgraded with the Anytime+ software on wed night / thurs morning as last night when i ...

    1. #1
      Spinal's Avatar
      Spinal is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Posts
      54
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Pace box upgraded with Anytime+ software

      Our pace box was upgraded with the Anytime+ software on wed night / thurs morning as last night when i turn the box it give a message that a software upgrade had been done etc.

      It then came up saying something like broadband connection detected.

      The settings menu etc has the network tab which shows it has an ip address from the router, the planner has the new download tab.

      Yet when i go to the sky website to try and add it, it still says

      Unfortunately you do not have a Sky Anytime+ compatible box in your portfolio. We're gradually rolling out the service and it will be available on your Sky box soon.

      anyone know how long it should take before i can enable it once the box has the upgraded software


    2. Advertisement
    3. #2
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,254
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Pace box upgraded with Anytime+ software

      Keep your eye on it, it will go 'live' in a few days.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    4. #3
      Spinal's Avatar
      Spinal is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Posts
      54
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Pace box upgraded with Anytime+ software

      we cant even get normal anytime now as it keeps giving a message to activate anytime+ which seems impossible to do at the min,

    5. #4
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,254
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Pace box upgraded with Anytime+ software

      If you pull the ethernet connection out of the router, you should get the normal Anytime back. You may have to power the box off and on for it to 'take'. There is no point in having the ethernet connected until Anytime+ is live.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    6. #5
      simon194's Avatar
      simon194 is offline Sky User Member
      Exchange: NDHAS
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub with Billion 8800NL in bridge mode
      Sky TV: Sky Q 2TB
      Join Date
      Mar 2010
      Posts
      388
      Thanks
      0
      Thanked 35 Times in 30 Posts

      Re: Pace box upgraded with Anytime+ software

      Quote Originally Posted by Spinal View Post
      we cant even get normal anytime now as it keeps giving a message to activate anytime+ which seems impossible to do at the min,
      If you hit the backup button it will go into Anytime.

    7. #6
      topcat0908's Avatar
      topcat0908 is offline Sky User Member
      Exchange: Hoyland
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2007
      Posts
      9
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Pace box upgraded with Anytime+ software

      Quote Originally Posted by Spinal View Post
      Our pace box was upgraded with the Anytime+ software on wed night / thurs morning as last night when i turn the box it give a message that a software upgrade had been done etc.

      It then came up saying something like broadband connection detected.

      The settings menu etc has the network tab which shows it has an ip address from the router, the planner has the new download tab.

      Yet when i go to the sky website to try and add it, it still says

      Unfortunately you do not have a Sky Anytime+ compatible box in your portfolio. We're gradually rolling out the service and it will be available on your Sky box soon.

      anyone know how long it should take before i can enable it once the box has the upgraded software
      The software on my pace box was updated last thursday with the new anytime + features, but I've not been able to activate it. Has yours been activated yet?

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION