Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
    Results 61 to 70 of 191

    Sky Anytime + (PLUS) roll out update

    This is a discussion on Sky Anytime + (PLUS) roll out update within the Sky Anytime + forums, part of the Sky On Demand category; How do you know if your box has been upgraded? is it the "data settings" in the system details? I ...

    1. #61
      BuckleZ's Avatar
      BuckleZ is offline Sky User Member
      Exchange: Londonderry Waterside
      Broadband ISP: BT Infinity
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Mar 2007
      Location
      Londonderry
      Posts
      229
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Anytime + (PLUS) roll out update

      How do you know if your box has been upgraded? is it the "data settings" in the system details? I have a Pace 9F3004
      BT Infinity


    2. Advertisement
    3. #62
      Kenedin's Avatar
      Kenedin is offline Sky User Member
      Exchange: 0131
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+HD Thomson
      Join Date
      Oct 2008
      Location
      Edinburgh, Scotland
      Posts
      2,414
      Thanks
      3
      Thanked 91 Times in 84 Posts

      Re: Sky Anytime + (PLUS) roll out update

      Quote Originally Posted by BuckleZ View Post
      ...... is it the "data settings" in the system details?
      Yes The fact that it says 'data settings' means you have the upgrade.
      Panasonic TX-P50G10B, Onkyo HTS 3305, Sky+HD Thomson 4E3007 (with upgraded PSU & WD5000AVDS HDD),

    4. #63
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Sky Anytime + (PLUS) roll out update

      Does the Anytime page change after the update, or does it just change after the service is enabled?

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    5. #64
      BuckleZ's Avatar
      BuckleZ is offline Sky User Member
      Exchange: Londonderry Waterside
      Broadband ISP: BT Infinity
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Mar 2007
      Location
      Londonderry
      Posts
      229
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Anytime + (PLUS) roll out update

      Quote Originally Posted by Kenedin View Post
      Yes The fact that it says 'data settings' means you have the upgrade.

      Noticed that quite a while ago, good stuff
      BT Infinity

    6. #65
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Sky Anytime + (PLUS) roll out update

      Noticed that quite a while ago, good stuff
      I don't think this means you have the Anytime+ upgrade, I have that and don't.

      AFAIK only the big boxes have been done.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    7. #66
      indefatigable's Avatar
      indefatigable is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: BB tech Support + Max
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD 2TB
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      568
      Thanks
      2
      Thanked 12 Times in 12 Posts

      Re: Sky Anytime + (PLUS) roll out update

      Quote Originally Posted by Isitme View Post
      I don't think this means you have the Anytime+ upgrade, I have that and don't.

      AFAIK only the big boxes have been done.
      No, it does mean that you have the software.

      The service needs to be enabled at Skys end, and then you get the new menu. If its not enabled, the box reverts to the old style anytime menu

    8. #67
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Sky Anytime + (PLUS) roll out update

      So what you are saying is that the software has been downloaded to the box, but is not enabled. Surely if this is the case, most of the work has been done so there is no real reason for them not enabling it.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    9. #68
      indefatigable's Avatar
      indefatigable is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: BB tech Support + Max
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD 2TB
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      568
      Thanks
      2
      Thanked 12 Times in 12 Posts

      Re: Sky Anytime + (PLUS) roll out update

      Quote Originally Posted by Isitme View Post
      So what you are saying is that the software has been downloaded to the box, but is not enabled. Surely if this is the case, most of the work has been done so there is no real reason for them not enabling it.
      well it is dependant on your subscriptions (having broadband for example) but I suppose its to minimize the number of tech issues on launch.

      Plus, not everyone will be interested in it, and you do need to have some sorta connection between box and router (cable or wireless) so if you just enable it, there will be more calls from people who don't know how to fully set it up. Its best if they just enable it for people who request it atm.

    10. #69
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Sky Anytime + (PLUS) roll out update

      They must be changing their minds again. When we filled in the page requesting info we were told we would be notified when it was available. So now we have to phone up and ask for it to be enabled? I don't think the ones who have had the update who are posting on here had to call up to be enabled. All they need is a 1TB box.

      I have Unlimited Sky broadband and an HD box.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    11. #70
      totalwar's Avatar
      totalwar is offline Sky User Member
      Exchange: Bermonsey
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky HD T1x2
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      London
      Posts
      271
      Thanks
      12
      Thanked 2 Times in 2 Posts

      Re: Sky Anytime + (PLUS) roll out update

      I have the 1TB box all I have at the moment is a download tab in the planner a network tab and network is enabled got a IP address DHCP is enabled OSV SYS 28.28.06
      EPG Software 38.2.1.6._1.

     

     
    Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION