Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 16

    Can I ?

    This is a discussion on Can I ? within the Freesat forums, part of the Sky & Sky+ TV category; I have Sky Multiroom ie Sky+ in the living room and Sky in a bedroom. For moneysaving (Poor old Pensioner) ...

    1. #1
      apetito's Avatar
      apetito is offline Sky User Member
      Exchange: 01795
      Broadband ISP: Multiroom and Sky+
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Can I ?

      I have Sky Multiroom ie Sky+ in the living room and Sky in a bedroom.
      For moneysaving (Poor old Pensioner) If I cancel my existing SKY Monthly subscription and buy a 20 Sky Freesat Card I know I can then use my existing gear to watch Sky Freesat but
      Can I still use the Sky+ Box to record etc ???


    2. Advertisement
    3. #2
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,227
      Thanks
      108
      Thanked 390 Times in 314 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Can I ?

      Hi

      The Sky + features are free if you have an active TV subscription. If not then it costs 10 per mth.

      As for spending the 20 for a card, I am pretty sure Sky can turn your existing card into one.
      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

    4. #3
      apetito's Avatar
      apetito is offline Sky User Member
      Exchange: 01795
      Broadband ISP: Multiroom and Sky+
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can I ?

      Cheers
      So the sky+ recording part of the PVR stops working when I stop paying ???

    5. #4
      Ratcliffes's Avatar
      Ratcliffes is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      289
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can I ?

      Yes - Afraid so.

    6. #5
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: Can I ?

      Quote Originally Posted by Ratcliffes View Post
      Yes - Afraid so.
      Can you set manual recordings? Like you would a VCR?

      Day-Time etc? I assume only the Sky planner type of recording doesn't work.

      You may even be able to record two different freesat channels if manual recording works.

    7. #6
      Huddy's Avatar
      Huddy is offline Sky User Member
      Exchange: 01604
      Broadband ISP: plus.net
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2008
      Location
      Northampton
      Posts
      231
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can I ?

      Does this definately work?

    8. #7
      apetito's Avatar
      apetito is offline Sky User Member
      Exchange: 01795
      Broadband ISP: Multiroom and Sky+
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can I ?

      Just seems a shame that when I stop my contributions to SKY (Shareholders) I will have a perfectly good PVR that I cannot use !!!!!!!!

    9. #8
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,227
      Thanks
      108
      Thanked 390 Times in 314 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Can I ?

      I am not too sure if the PVR side would stop working. I would assume so. As a test, take the viewing card out and try it.
      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

    10. #9
      apetito's Avatar
      apetito is offline Sky User Member
      Exchange: 01795
      Broadband ISP: Multiroom and Sky+
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can I ?

      A strange thought.
      Could I get Freeview (Not Sky Freeview) Terrestial Freeview through my Dish instead of an Aerial ???

    11. #10
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: Can I ?

      Quote Originally Posted by apetito View Post
      A strange thought.
      Could I get Freeview (Not Sky Freeview) Terrestial Freeview through my Dish instead of an Aerial ???
      No, You need an aerial for the terrestial Freeview, you would stand more chance of getting it with just a long piece of coax than the dish

     

     
    Page 1 of 2 12 LastLast

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION