Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 3 of 3

    XTE-2005 Installation Problem

    This is a discussion on XTE-2005 Installation Problem within the Cabling and faceplate help forums, part of the Sky Broadband help and support category; I've just installed a XTE-2005 and everything is great. The phone works and I got about 0.5mb extra on my ...

    1. #1
      nathanjm's Avatar
      nathanjm is offline Sky User Member
      Exchange: Rothwell (MYROT)
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      9
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      XTE-2005 Installation Problem

      I've just installed a XTE-2005 and everything is great. The phone works and I got about 0.5mb extra on my ADSL.

      The only thing thats bugging me is that when I get a dial tone on my phone, it's not a constant tone like usual, it goes on and off in 1 second bursts.

      Has anyone else who has done this had the same problem, or does anyone know where I might have gone wrong?

      Cheers, Nathan.


    2. Advertisement
    3. #2
      penrhyn's Avatar
      penrhyn is offline Sky User Member
      Exchange: Long Eaton
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+ HD 1TB Box
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Derbyshire
      Posts
      1,186
      Thanks
      2
      Thanked 10 Times in 7 Posts

      Re: XTE-2005 Installation Problem

      Have you tried dialling 1571?


    4. #3
      ricopico's Avatar
      ricopico is offline Sky User Member
      Exchange: Wolverton
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: TL-WR1043ND (Open-WRT)
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Milton Keynes
      Posts
      78
      Thanks
      2
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: XTE-2005 Installation Problem

      LOL - I think you got it there penrhyn

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION