Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 4 of 4

    No dialing tone when using ANY broadband filters

    This is a discussion on No dialing tone when using ANY broadband filters within the Cabling and faceplate help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Hi, If I plug the phone into the BT test socket, I get a dial tone. If I plug a ...

    1. #1
      slyder's Avatar
      slyder is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      No dialing tone when using ANY broadband filters

      Hi,

      If I plug the phone into the BT test socket, I get a dial tone.

      If I plug a micro filter into the test socket, and the phone into that, no dial tone.

      I have tried 6 different micro filters, from 3 different manufacturers, including the sky supplied ones.

      Any ideas!

      Used to work when I was on ukonline, also on plusnet, this seems to be since I have migrated to Sky LLU broadband. Also signed up for sky talk, don't know if these changes could be responsible?
      Last edited by slyder; 03-03-08 at 08:22 PM.


    2. Advertisement
    3. #2
      eyemdee's Avatar
      eyemdee is offline Sky User Member
      Exchange: EMMNSFI
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      May 2007
      Posts
      716
      Thanks
      4
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: No dialing tone when using ANY broadband filters

      Try another phone. Only suggestion I can come up with, otherwise it would perhaps have to be some sort of line fault?

    4. #3
      slyder's Avatar
      slyder is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: No dialing tone when using ANY broadband filters

      Thanks,

      I have tried 4 different phones, with the same result.
      Could they have mixed the wiring up in the exchange when putting me on llu?

    5. #4
      eyemdee's Avatar
      eyemdee is offline Sky User Member
      Exchange: EMMNSFI
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      May 2007
      Posts
      716
      Thanks
      4
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: No dialing tone when using ANY broadband filters

      Does your broadband work OK? And is the broadband router connected when your are trying the phones for dial tone?

      First remove the router and try filter + phone only. If the problem is still there it has to be a line fault I guess, but it is strange that it works with no filter

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION