Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 3 of 3 FirstFirst 123
    Results 21 to 29 of 29

    router

    This is a discussion on router within the Asking for help forums, part of the Broadband Technical Help category; Righti.. Change the login details purposely, So that they ARE incorrect? Does it sync?...

    1. #21
      Keiran2K8's Avatar
      Keiran2K8 is offline Skyuser Serial Spammer
      Exchange: Redditch
      Broadband ISP: Max & VM VIP-85 & Be* Pro
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Redditch, WestMidlands, England, UK
      Posts
      3,763
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      3

      Re: router

      Righti..

      Change the login details purposely, So that they ARE incorrect?

      Does it sync?


    2. Advertisement
    3. #22
      AWW's Avatar
      AWW
      AWW is offline Sky User Member
      Exchange: East Kilbride,WSEKI
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Scotland
      Posts
      545
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: router

      well it says it is syncing even when there is no log-in details

    4. #23
      Keiran2K8's Avatar
      Keiran2K8 is offline Skyuser Serial Spammer
      Exchange: Redditch
      Broadband ISP: Max & VM VIP-85 & Be* Pro
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Redditch, WestMidlands, England, UK
      Posts
      3,763
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      3

      Re: router

      But does it sync? If it does, Then make sure you have copied the details correctly Copy&Paste it so you not making a mistake!

      I remember testing with an older Netgear router and it worked fine!

    5. #24
      AWW's Avatar
      AWW
      AWW is offline Sky User Member
      Exchange: East Kilbride,WSEKI
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Scotland
      Posts
      545
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: router

      i did copy and paste the details , it syncs even without any details in it, but when i try and conect the ppoa connection it doesnt work even when the dsl syncs its like the details are wrong or sky is blcking it

    6. #25
      Keiran2K8's Avatar
      Keiran2K8 is offline Skyuser Serial Spammer
      Exchange: Redditch
      Broadband ISP: Max & VM VIP-85 & Be* Pro
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Redditch, WestMidlands, England, UK
      Posts
      3,763
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      3

      Re: router

      Yep, It could be that Sky is blocking and limiting connectivity to specific to MAC?

    7. #26
      AWW's Avatar
      AWW
      AWW is offline Sky User Member
      Exchange: East Kilbride,WSEKI
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Scotland
      Posts
      545
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: router

      well that would explain that then ooh well what to do now lol im soo bored

    8. #27
      Keiran2K8's Avatar
      Keiran2K8 is offline Skyuser Serial Spammer
      Exchange: Redditch
      Broadband ISP: Max & VM VIP-85 & Be* Pro
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Redditch, WestMidlands, England, UK
      Posts
      3,763
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      3

      Re: router

      Dunno.. XBox Live maybe?

    9. #28
      AWW's Avatar
      AWW
      AWW is offline Sky User Member
      Exchange: East Kilbride,WSEKI
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Scotland
      Posts
      545
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: router

      lol maybee

    10. #29
      sassylady's Avatar
      sassylady is offline Sky User Member
      Exchange: LWKLAN
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      Kings langley
      Posts
      382
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: router

      Have you tried the UK D-link web page with tech help? Sometimes they have useful info? We actually ditched two of these D-Links at work for Netgear much more reliable lol and they were on easy net connection

      (pst I have a speedtouch working at home as well)
      Rosie
      12591 kb/s Download 579 kb/s upload

     

     
    Page 3 of 3 FirstFirst 123

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION