Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
    Results 41 to 50 of 54

    Trying to flash a DG834GT router - using Vista anyone done it?

    This is a discussion on Trying to flash a DG834GT router - using Vista anyone done it? within the Asking for help forums, part of the Broadband Technical Help category; When I click on the Next button to access the Device List screen both screens are superimposed together This is ...

    1. #41
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Trying to flash a DG834GT router - using Vista anyone done it?

      When I click on the Next button to access the Device List screen both screens are superimposed together
      This is what I meant by corrupted graphics!

      Are you are getting corrupted graphics at any stage of the process? If you are try installing a virtual adapter, which has been known to get round this, Details here -
      How to install the Microsoft Loopback adapter in Windows XP
      If you are not getting corrupted graphics, do not install this.
      I would advise you to try this now

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.






    2. Advertisement
    3. #42
      skypaulusplus's Avatar
      skypaulusplus Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Trying to flash a DG834GT router - using Vista anyone done it?

      yes, i agree ^^^

    4. #43
      RHP485's Avatar
      RHP485 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2009
      Location
      Stanley
      Posts
      21
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Trying to flash a DG834GT router - using Vista anyone done it?

      Isitme

      I have just come in and seen your message. This virtual graphics might be easy for you to understand but my PC is only about 6 weeks old, built by Mesh computers, and therefore I am reluctant to try it in case anything goes wrong. By the way I did close most of my background programs such as my virus software but it did not help.

      Skypaulusplus

      You may not believe this but I only live up at South Moor, Stanley!! My PC has Windows Vista Home Premium OP system. It has a AMD Phenom 9950 quad core processor. 750 Gb HDD. 4 Gb memory. ATI Radeon 3450 series graphics. I am going away for a long weekend this week down to Scarborough but I do appreciate your help and if there is anything you can see from my PC details above that looks like the obvious problem then if you can let me know then I will try again when I get back next week.

      Thanks to both of you.

      Robert.

    5. #44
      skypaulusplus's Avatar
      skypaulusplus Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Trying to flash a DG834GT router - using Vista anyone done it?

      well, you could try compatability for a lower os - win 2000
      but if it dosent work it will be the hardware you have,
      if you popped down(10 minutes drive) i could do it for you for 3 quid, ive done it twice on my laptop and has worked,
      you can trust me, im opening my computer repair shop in 5 months, PC Doctor . S
      you may not belive this but i am on here anonomysly to anybody other than you people, im like the secret millonare

    6. #45
      RHP485's Avatar
      RHP485 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2009
      Location
      Stanley
      Posts
      21
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Trying to flash a DG834GT router - using Vista anyone done it?

      Skypaulusplus

      I will take your offer up, 3, if you can somehow give me either your address or phone number and when your are available next week to come down to your home.

      I am retired now. I use to work for the government teating new systems and I did have a certificate in building and repairing PCs but I have lost touch with all the new components and how you fit and repair them etc. I wish I was starting out again in computers!!!

      Thanks

      Robert.

    7. #46
      moleman's Avatar
      moleman is offline Sky User Member
      Exchange: Hadleigh EAHAE
      Broadband ISP: Vodafone
      Router: THG3000
      Sky TV: Freesat/Now TV
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      851
      Thanks
      10
      Thanked 36 Times in 34 Posts

      Re: Trying to flash a DG834GT router - using Vista anyone done it?

      Please ignore this Post. I hadn't read all the proceeding posts!!

    8. #47
      RHP485's Avatar
      RHP485 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2009
      Location
      Stanley
      Posts
      21
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Trying to flash a DG834GT router - using Vista anyone done it?

      Skypaulusplus

      Great news! I borrowed a laptop from a friend and have now flashed the DG834GT. Thank you for trying to help me through this problem. I have always been the type who will carry on trying different things and coming up with new ideas when trying to resolve a problem. I wish you every success in your business venture. By the way my 2 year old granddaughters mother has just started a self employed business as a web designer if you ever need that kind of contact for you or your customers. My email address is if you have need of her details anytime.

      Very Best Regards.

      Robert
      Last edited by RHP485; 18-02-09 at 11:02 PM.

    9. #48
      RHP485's Avatar
      RHP485 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2009
      Location
      Stanley
      Posts
      21
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Trying to flash a DG834GT router - using Vista anyone done it?

      Skypaulususplus

      Thank you for all your valuable help through this problem that I had. It's nice to know there are people like you out there!!

      Robert.

    10. #49
      RHP485's Avatar
      RHP485 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2009
      Location
      Stanley
      Posts
      21
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Trying to flash a DG834GT router - using Vista anyone done it?

      Isitme

      Thank you for all your valuable help through this problem that I had. It's nice to know there are people like you out there!!

      Robert.

    11. #50
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Trying to flash a DG834GT router - using Vista anyone done it?

      Robert, you should not really put your email address on a forum. It is likely to be harvested by spammers. Changing the @ to 'at' helps thwart them.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     
    Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION