Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 7 of 7

    How do I change or upgrade my firmware to original netgear firmware?

    This is a discussion on How do I change or upgrade my firmware to original netgear firmware? within the Asking for help forums, part of the Broadband Technical Help category; Hi Everyone, i'm new to this forum and i would like someone to explain to me how i can change ...

    1. #1
      oredona's Avatar
      oredona is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2008
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      How do I change or upgrade my firmware to original netgear firmware?

      Hi Everyone,
      i'm new to this forum and i would like someone to explain to me how i can change or upgrade my firmware to original netgear firmware.

      I was with Sky and now i have changed to Talktalk but i have tried all the info i have found on the net, but when i try upgrading it, it freezes and won't go futher.

      I have tried several times no way...

      Is there anything i am doing wrong? i tried upgrading it through the router but it kept saying error, i have tried all the firmware versions available on Netgear's hompage but still says error.

      What can i do to rectify this freezing when i am upgrading it?

      thanks


    2. Advertisement
    3. #2
      Saturday's Avatar
      Saturday is offline Sky User Super Mod
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,091
      Thanks
      20
      Thanked 53 Times in 48 Posts

      Re: How do I change or upgrade my firmware to original netgear firmware?

      .
      Moved to tech forum from a thread in the router forum
      .

    4. #3
      oredona's Avatar
      oredona is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2008
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: How do I change or upgrade my firmware to original netgear firmware?

      please i don't underatnd what you mean by that...

    5. #4
      Saturday's Avatar
      Saturday is offline Sky User Super Mod
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,091
      Thanks
      20
      Thanked 53 Times in 48 Posts

      Re: How do I change or upgrade my firmware to original netgear firmware?

      It means you added your post to a thread that was in another forum and which had nothing to do with your query. I cut your post off that thread, created a new thread and moved it to another forum used for tech discussion.

      I suspect you're trying to just load an image using the router upgrade page. That won't work. Try this thread as a starting point on how to change to Netgear firmware. You'll find other posts elsewhere in the forum.

    6. #5
      oredona's Avatar
      oredona is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2008
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: How do I change or upgrade my firmware to original netgear firmware?

      thanks i have tried this method but it keep freezing or wo'nt go any further..

    7. #6
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: SSRAD
      Broadband ISP: NOWTV Fab Fibre
      Router: NOWTV Hub 2
      Sky TV: NowTV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      Peasedown St. John, Bath
      Posts
      9,379
      Thanks
      4
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: How do I change or upgrade my firmware to original netgear firmware?

      so buy another router?...didnt TT give you one free anyway?...
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    8. #7
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,227
      Thanks
      108
      Thanked 390 Times in 314 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: How do I change or upgrade my firmware to original netgear firmware?

      Quote Originally Posted by oredona View Post
      thanks i have tried this method but it keep freezing or wo'nt go any further..
      Are you by any chance using a PC with Vista?
      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION