Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 3 of 3

    New Sagem Router host name problems

    This is a discussion on New Sagem Router host name problems within the Wireless / Adapters forums, part of the Sky Broadband help category; Hi I am current trying to configure my new sagem router from sky and am getting very frustrated. Despite all ...

    1. #1
      greg2702's Avatar
      greg2702 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Mar 2012
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      New Sagem Router host name problems

      Hi

      I am current trying to configure my new sagem router from sky and am getting very frustrated. Despite all my connected devices have host names assigned. They do not show up correctly on the attached devices list in the router. They all come up as unknown. I have tried assigning them names through the router LAN IP setup screen under the address reservation but this still give the same list of unknown device. Despite the IP and MAC address matching up correctly.


      Please could anyone help with this as it was never this much trouble with my previous router

      Thanks Greg


    2. Advertisement
    3. #2
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      27,895
      Thanks
      810
      Thanked 2,194 Times in 2,064 Posts

      Re: New Sagem Router host name problems

      If it helps, the only items that appear with their assigned names on my Negear DGND3700 are any Windows based computers and my NAS drive. Everything else (I don't have any Macs) shows as blank.

      I suspect that something hasn't been correctly passed from the devices to the router.

      It doesn't cause me any issues, so I have let it be.

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

    4. #3
      James_Mitchell's Avatar
      James_Mitchell is offline Sky User Member
      Exchange: LCEAR
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Max
      Router: Sky Q Hub
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jan 2011
      Location
      Earby
      Posts
      738
      Thanks
      43
      Thanked 48 Times in 45 Posts

      Re: New Sagem Router host name problems

      Most of my attached devices also don't show up their names either. I've got an iMac, iPad, iPhone, MacBook, Apple TV box, Time Capsule (Apple junkie here lol) and the only 2 that show up as having names are my Apple TV and my Time Capsule. Everything else is blank.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION