Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 16 of 16

    Acquiring network address!

    This is a discussion on Acquiring network address! within the Wireless / Adapters forums, part of the Sky Broadband help category; yes, they are both WPA...

    1. #11
      lorme86653's Avatar
      lorme86653 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2009
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Acquiring network address!

      yes, they are both WPA


    2. Advertisement
    3. #12
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Acquiring network address!

      Try changing your key, make it something really simple like aaaabbbb.
      Straw clutching really but you could also try changing to WEP, just in case there is a compatibility problem with your adapter and the router.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    4. #13
      lorme86653's Avatar
      lorme86653 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2009
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Acquiring network address!

      Tried the simple pass, and switching, still nothing, is there any way round this, without using a cable? It does work when i use an ethernet cable

    5. #14
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Acquiring network address!

      If you are able to connect without security, and fail with it, something is wrong with the setup within your laptop. The only other thing I can think of to try, is getting the latest drivers for your adapter from the manufacturer, then uninstall and reinstall the wireless adapter. If you get the option, just install the driver, don't install any additional software. You will then automatically use the Windows management software.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    6. #15
      lorme86653's Avatar
      lorme86653 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2009
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Acquiring network address!

      It was a fault with the drivers, maybe they were outdated, the laptop is a good 5 year old now, thanks very much for your time and help, i really appreciate it, cheers

    7. #16
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Acquiring network address!

      Glad to help

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION