Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
    Results 11 to 20 of 29

    Wireless Stopped Working!

    This is a discussion on Wireless Stopped Working! within the Wireless / Adapters forums, part of the Sky Broadband help category; Originally Posted by Smithy99 Disable all encryption and try again, usually this is the problem. If it does cure it ...

    1. #11
      hassy28's Avatar
      hassy28 is offline Sky User Member
      Exchange: 01636
      Broadband ISP: Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2008
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Wireless Stopped Working!

      Quote Originally Posted by Smithy99 View Post
      Disable all encryption and try again, usually this is the problem. If it does cure it you can eapply the encryption and sort it out from there.

      You are aware that Sky does not allow business use on it's product and may remove your account if you do so Don't press the business thing when you speak to them
      Its not business use mate. I was working from home today as I called in sick! Not getting anything done now though!


    2. Advertisement
    3. #12
      hassy28's Avatar
      hassy28 is offline Sky User Member
      Exchange: 01636
      Broadband ISP: Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2008
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Wireless Stopped Working!

      Quote Originally Posted by Smithy99 View Post
      Disable all encryption and try again, usually this is the problem. If it does cure it you can eapply the encryption and sort it out from there.

      You are aware that Sky does not allow business use on it's product and may remove your account if you do so Don't press the business thing when you speak to them
      How do I do this?? PLease explain.

    4. #13
      hassy28's Avatar
      hassy28 is offline Sky User Member
      Exchange: 01636
      Broadband ISP: Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2008
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Wireless Stopped Working!

      Quote Originally Posted by penrhyn View Post
      Have you tried resetting your router, push the tip of a ballpoint into the hole in the back of the router and keep it pressed for around 10 seconds.
      Also restart your PC.
      When the PC acquires your network it might be worth re entering the passkey which is printed on the bottom of the router, remember its case sensitive.
      You may need to change the RF channel again if your neighbours are on channel 6.
      Hi mate,

      Thanks for the response but I have tried this twice already to no avail...

    5. #14
      googleme's Avatar
      googleme is offline Sky User Beta tester
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2008
      Posts
      896
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Wireless Stopped Working!

      where you changed the channel number, you change the encryption on there to disabled.

    6. #15
      hassy28's Avatar
      hassy28 is offline Sky User Member
      Exchange: 01636
      Broadband ISP: Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2008
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Wireless Stopped Working!

      Quote Originally Posted by googleme View Post
      where you changed the channel number, you change the encryption on there to disabled.
      Thanks mate

      Can you tell me in stages what I should do and how I should do it then please??

      H

    7. #16
      googleme's Avatar
      googleme is offline Sky User Beta tester
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2008
      Posts
      896
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Wireless Stopped Working!

      Load up IE, in the address bar put in 192.168.0.1
      Username is - admin
      password - sky

      On the black menu bar click on the set up,
      Now you should have the wireless screen, halfway down you should have the security options. set this to disabled.

      Just below click on apply.

      Then try and browse for wireless connection, select your router and off you go (mmmm, in theory)

    8. #17
      hassy28's Avatar
      hassy28 is offline Sky User Member
      Exchange: 01636
      Broadband ISP: Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2008
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Wireless Stopped Working!

      as if!!

      That aint done anything matey

    9. #18
      googleme's Avatar
      googleme is offline Sky User Beta tester
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2008
      Posts
      896
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Wireless Stopped Working!

      So whats it done. A little feedback would be nice.

    10. #19
      hassy28's Avatar
      hassy28 is offline Sky User Member
      Exchange: 01636
      Broadband ISP: Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2008
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Wireless Stopped Working!

      Sorry mate!

      It just cam up with the same error. "Internet Explorer cannot display the webpage".

    11. #20
      googleme's Avatar
      googleme is offline Sky User Beta tester
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2008
      Posts
      896
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Wireless Stopped Working!

      What about when you tried to connect to the router through the wireless connection wizard ?

     

     
    Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION