Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 17 of 17

    Wireless problem Help Pls

    This is a discussion on Wireless problem Help Pls within the Wireless / Adapters forums, part of the Sky Broadband help category; Dont mean to be stupid but which way did you enter the network key?...

    1. #11
      jonny1310's Avatar
      jonny1310 is offline Banned for stealing our content
      Exchange:
      Broadband ISP: virgin
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      382
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Blog Entries
      1

      Re: Wireless problem Help Pls

      Dont mean to be stupid but which way did you enter the network key?


    2. Advertisement
    3. #12
      matrixsc's Avatar
      matrixsc is offline Sky User Member
      Exchange: EMGLNFI
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2007
      Posts
      124
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Wireless problem Help Pls

      Quote Originally Posted by jonny1310 View Post
      Dont mean to be stupid but which way did you enter the network key?

      Sorry what do you mean which way?


      I've entered my WAP key on my admin page of the router and when the laptop logged in it asked for the key and i put it in there to.

      Like i say i've had this working for well over 2 weeks now with wap key installed everything.

    4. #13
      jonny1310's Avatar
      jonny1310 is offline Banned for stealing our content
      Exchange:
      Broadband ISP: virgin
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      382
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Blog Entries
      1

      Re: Wireless problem Help Pls

      do you mean wep or wpa key i was talking about in capital letters. try changing the ssid to your first name.

    5. #14
      jonny1310's Avatar
      jonny1310 is offline Banned for stealing our content
      Exchange:
      Broadband ISP: virgin
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      382
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Blog Entries
      1

      Re: Wireless problem Help Pls

      And another thing that it could be is that there are some adapters that are set to try and connect automatically to availible networks.

    6. #15
      matrixsc's Avatar
      matrixsc is offline Sky User Member
      Exchange: EMGLNFI
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2007
      Posts
      124
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Wireless problem Help Pls

      Mine is set to connect automatically for sure.

      Yeah sorry i mean WPA. My password is in caps is that a problem?


      Thanks for your help so far.

    7. #16
      jonny1310's Avatar
      jonny1310 is offline Banned for stealing our content
      Exchange:
      Broadband ISP: virgin
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      382
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Blog Entries
      1

      Re: Wireless problem Help Pls

      No it is meant to be in caps but if you can find a way to disable the auto connect that could resolve the problem.

    8. #17
      matrixsc's Avatar
      matrixsc is offline Sky User Member
      Exchange: EMGLNFI
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2007
      Posts
      124
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Wireless problem Help Pls

      Quote Originally Posted by jonny1310 View Post
      No it is meant to be in caps but if you can find a way to disable the auto connect that could resolve the problem.


      Ok i'll look into that then why is the auto connect a problem then?

      Thanks.

     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION