Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 63k members.


    Advertisement

    Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
    Results 131 to 140 of 175
    Like Tree21Likes

    We're On The Move!

    This is a discussion on We're On The Move! within the Website news forums, part of the SkyUser Announcements category; It seems to be related to the editor being in WYSIWYG mode that causes the returns to vanish. I could ...

    1. #131
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      26,836
      Thanks
      764
      Thanked 2,137 Times in 2,016 Posts

      Re: We're On The Move!

      It seems to be related to the editor being in WYSIWYG mode that causes the returns to vanish.

      I could edit straight away though.

      Thing is the ieSpell software does not like the standard editor mode. I get occasional problems on the WYSIWYG mode, but generally I can run ieSpell and it works.

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms


    2. Advertisement
    3. #132
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,000
      Thanks
      32
      Thanked 88 Times in 81 Posts

      Re: We're On The Move!

      Have changes been made to the Thread starter banner? It used to be yellow but is now blue and isn't quite so obvious. Just my personal preference but I prefered it when it stood out.

    4. #133
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,206
      Thanks
      108
      Thanked 366 Times in 300 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: We're On The Move!

      Quote Originally Posted by reddwarfcrew View Post
      Have changes been made to the Thread starter banner? It used to be yellow but is now blue and isn't quite so obvious. Just my personal preference but I prefered it when it stood out.
      Yes - Don't bother me what colour it is, the yellow definitely stood out though.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser

    5. #134
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,206
      Thanks
      108
      Thanked 366 Times in 300 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: We're On The Move!

      Quote Originally Posted by Scubbie View Post
      It seems to be related to the editor being in WYSIWYG mode that causes the returns to vanish.

      I could edit straight away though.

      Thing is the ieSpell software does not like the standard editor mode. I get occasional problems on the WYSIWYG mode, but generally I can run ieSpell and it works.
      Did you try this on the other setup?

      Reading the bug fixes, this was supposedly broken as far back as 4.1.4 - We are on 4.1.9 so I guess it's still a vB bug.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser

    6. #135
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      26,836
      Thanks
      764
      Thanked 2,137 Times in 2,016 Posts

      Re: We're On The Move!

      Quote Originally Posted by NewsreadeR View Post
      Did you try this on the other setup?

      Reading the bug fixes, this was supposedly broken as far back as 4.1.4 - We are on 4.1.9 so I guess it's still a vB bug.
      I did. They are there for you to see if you want.

      Do you know if it is fixed with the next version?

      What I did try on this forum, was to edit a post, click the A/A button to take it out of WYSIWYG mode and go into the Advanced screen. This resulted in everything being fine, just like i have done for this post.

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

    7. #136
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,206
      Thanks
      108
      Thanked 366 Times in 300 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: We're On The Move!

      Quote Originally Posted by Scubbie View Post
      I did. They are there for you to see if you want.

      Do you know if it is fixed with the next version?

      What I did try on this forum, was to edit a post, click the A/A button to take it out of WYSIWYG mode and go into the Advanced screen. This resulted in everything being fine, just like i have done for this post.

      LOL - It was supposed to be fixed 5 versions ago.

      That's the fix then for now, at least we know it's nothing we have introduced.

      As for changing to the new version, that is not an option at the moment, too many reports of even more stuff being broken.
      Scubbie likes this.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser

    8. #137
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,206
      Thanks
      108
      Thanked 366 Times in 300 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: We're On The Move!

      Quote Originally Posted by jynxy View Post
      If you need any help with anything let me know, i.e website design etc.
      Could do with some help on a CSS issue?

      Send me a PM when you read this?


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser

    9. #138
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,206
      Thanks
      108
      Thanked 366 Times in 300 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: We're On The Move!

      Quote Originally Posted by Isitme View Post
      Another thing that might be improved is the contrast/colour/visibility of hyperlinks. These are not showing up as well on the new forum as the old one and may be passed over, especially by newbies.
      This should now be fixed.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser

    10. #139
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,000
      Thanks
      32
      Thanked 88 Times in 81 Posts
      Just testing using the new tapatalk hd for iPad

      Edit: new version doesn't appear to allow moderating


      Sent from my iPad using Tapatalk HD

    11. #140
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,206
      Thanks
      108
      Thanked 366 Times in 300 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: We're On The Move!

      Quote Originally Posted by reddwarfcrew View Post
      Just testing using the new tapatalk hd for iPad


      Sent from my iPad using Tapatalk HD
      It's obviously bust as I got 2 notifications via email for your one post.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser

     

     
    Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2014. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION | SEO by vBSEO