Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 63k members.


    Advertisement

    Page 1 of 3 123 LastLast
    Results 1 to 10 of 21

    Exchange Checker (beta)

    This is a discussion on Exchange Checker (beta) within the Website news forums, part of the SkyUser Announcements category; Currently our beta testers are testing out our New Exchange Checker. We have added a link to the Nav Bar ...

    1. #1
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,206
      Thanks
      108
      Thanked 366 Times in 300 Posts
      Blog Entries
      48

      Exchange Checker (beta)

      Currently our beta testers are testing out our New Exchange Checker. We have added a link to the Nav Bar at the top of the site.

      This is by no means finished, but we thought we would open it up now to give people chance to use it as we develop it.

      This is just one of the changes that we will be implementing over the next few weeks.

      Thank you to SimpleRules for coding it and also a big thank you to SAMKNOWS, especially SAM who is custom coding us a module to keep us up to date on the Easynet LLU Upgrade to Exchanges Tracker.

      Please feed back any information in this thread.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser


    2. Advertisement
    3. #2
      Cube623's Avatar
      Cube623 is offline Sky User Member
      Exchange: Pelsall (CMPEL)
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Pelsall
      Posts
      97
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Exchange Checker (beta)

      Great little tool! Nice one SimpleRules and Sam but...

      on the Pelsall exchange it says that Pipex LLU is not avaliable in my area, however my uncle lives 200 yards away from me (so I assume he's on the Pelsall exchage) and he is on Pipex! Is there a Pipex LLU service and a Pipex non LLU service (not sure which one he's on - if theres a difference)?
      Cannot Understand Basic English 623

    4. #3
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,002
      Thanks
      32
      Thanked 88 Times in 81 Posts

      Re: Exchange Checker (beta)

      yes in the same way there is Sky Base/Mid/Max which is LLU and Sky Connect which is BT DSLMax

    5. #4
      PeteC's Avatar
      PeteC is offline Sky User Member
      Exchange: Sheffield
      Broadband ISP: cable
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2007
      Location
      Sheffield
      Posts
      962
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Exchange Checker (beta)

      yarp...

      " You can receive Easynet LLU" i can't wait for the website to update

    6. #5
      Cube623's Avatar
      Cube623 is offline Sky User Member
      Exchange: Pelsall (CMPEL)
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Pelsall
      Posts
      97
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Exchange Checker (beta)

      Quote Originally Posted by reddwarfcrew View Post
      yes in the same way there is Sky Base/Mid/Max which is LLU and Sky Connect which is BT DSLMax
      ahh right thanks for clearing that one up for me
      Cannot Understand Basic English 623

    7. #6
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,182
      Thanks
      18
      Thanked 55 Times in 51 Posts

      Re: Exchange Checker (beta)

      Works well but would it be worth stating that you need to enter both your phone number and postcode as sites like Sam Knows usually only need one of the other and at first I only entered my phone number thus it came back with an invalid postcode error.

      Apart from that, good work guys.

    8. #7
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,206
      Thanks
      108
      Thanked 366 Times in 300 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Exchange Checker (beta)

      ^^ All done Alan.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser

    9. #8
      ackers's Avatar
      ackers is offline Sky User Member
      Exchange: horsforth
      Broadband ISP: Connect
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Leeds
      Posts
      9
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Exclamation Re: Exchange Checker (beta)

      Why does it keep telling my my phone number is incorrect

    10. #9
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,206
      Thanks
      108
      Thanked 366 Times in 300 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Exchange Checker (beta)

      Could be a number of things:

      1) New number

      2) Number mixed up in the database

      3) You typed it in wrong (which I doubt)

      4) Try without a space if not done so already

      The data we are using is from Sam Knows, and so you should see the same result there

      The Broadband Resource

      Try on there and let us know.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser

    11. #10
      ackers's Avatar
      ackers is offline Sky User Member
      Exchange: horsforth
      Broadband ISP: Connect
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Leeds
      Posts
      9
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Exchange Checker (beta)

      Quote Originally Posted by NewsreadeR View Post
      Could be a number of things:

      1) New number

      2) Number mixed up in the database

      3) You typed it in wrong (which I doubt)

      4) Try without a space if not done so already

      The data we are using is from Sam Knows, and so you should see the same result there

      The Broadband Resource

      Try on there and let us know.
      That worked OK, it's an old NTL number that I've kept when swopping between NTL and BT.

     

     
    Page 1 of 3 123 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2014. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION | SEO by vBSEO