Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 63k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 18 of 18

    Please sir, can I have some more? Virgin Media to boost top broadband speed from May

    This is a discussion on Please sir, can I have some more? Virgin Media to boost top broadband speed from May within the Website news forums, part of the SkyUser Announcements category; Does BE Internet activate an exchange or multiple lines instead, because the building in front of my flat has BE ...

    1. #11
      miahm2's Avatar
      miahm2 is offline Sky User Member
      Exchange: CLWAP
      Broadband ISP: O2 Premium
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      128
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Please sir, can I have some more? Virgin Media to boost top broadband speed from

      Does BE Internet activate an exchange or multiple lines instead, because the building in front of my flat has BE Internet and my building doesn't. Why's That???
      "If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for"


    2. Advertisement
    3. #12
      Gaztops's Avatar
      Gaztops is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Wanadoo/Orange
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Posts
      350
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Please sir, can I have some more? Virgin Media to boost top broadband speed from

      Looking at what it says on Be's website, you need a BT line to be eligible for Be broadband, so maybe they operate like Sky.

    4. #13
      miahm2's Avatar
      miahm2 is offline Sky User Member
      Exchange: CLWAP
      Broadband ISP: O2 Premium
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      128
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Please sir, can I have some more? Virgin Media to boost top broadband speed from

      Erm I do have a BT Line and so do the other building so does that mean that they activate through the exchange or by activating each BT lines
      "If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for"

    5. #14
      Gaztops's Avatar
      Gaztops is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Wanadoo/Orange
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Posts
      350
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Please sir, can I have some more? Virgin Media to boost top broadband speed from

      I would have thought Be would activate an exchange. It sounds like your building comes off a different exchange to the other building.

    6. #15
      miahm2's Avatar
      miahm2 is offline Sky User Member
      Exchange: CLWAP
      Broadband ISP: O2 Premium
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      128
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Please sir, can I have some more? Virgin Media to boost top broadband speed from

      Ive researched that but both my building and the other building get internet from the same Wapping exchange.
      "If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for"

    7. #16
      freetoview's Avatar
      freetoview is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Please sir, can I have some more? Virgin Media to boost top broadband speed from

      I honestly don't know why Mr Branson does not push there BB service more and separately(if Virgin do then I stand corrected) then I could have Sky for TV and Virgin for BB, But they would have to do something about the price, Virgin don't have a lot going for them except BB

    8. #17
      Lazarus's Avatar
      Lazarus is offline Sky User Member
      Exchange: STHYTHE
      Broadband ISP: Mid from 5 Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      New Forest, Hants
      Posts
      331
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Please sir, can I have some more? Virgin Media to boost top broadband speed from

      It seems that my area is economically unviable as far as cable is concerned. After all there's only about 25,000 people living here

      At least I've still got my sky
      Asus P6T Deluxe - i7 920 @3.6GHz - 750GB Samsung F1 - 6GB OCZ Platinum 1600MHz - XFX GTX260 'Black Edition' - Tagan 1100W PSU - TT 'Big Water' 760i - Antec 1200 - Windows 7 64-bit - Ubuntu 9.04 64-bit

      ADSL Link..............Down .............Up
      Connection Speed..9215 kbps......606 kbps
      Line Attenuation... 20.0 db..........11.9 db
      Noise Margin........ 20.9 db..........22.0db

    9. #18
      Madjock's Avatar
      Madjock is offline Sky User Member
      Exchange: wallsend
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Posts
      14
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Please sir, can I have some more? Virgin Media to boost top broadband speed from

      Yeah freetoview you can have VM BB seperate if you want, but its still expensive. Atm my sky isp experiance is being dulled casue of CS through connection problems.
      But saying that i might opt for the free sky 2mb connection and get the cable from VM for my gaming etc as its very stable, i only had 2 days downtime in about 4yrs with them but it was getting expensive.

     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2014. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION | SEO by vBSEO