Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 6 of 6
    Like Tree1Likes
    • 1 Post By Scubbie

    Tapatalk images broken?

    This is a discussion on Tapatalk images broken? within the Speak to the staff forums, part of the Website news category; I think since the upgrade the images have stopped appearing in posts on Tapatalk. Well they have for me anyway! ...

    1. #1
      AdamLC's Avatar
      AdamLC is offline Sky User Member
      Exchange: Leicester Central
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2012
      Location
      Leicester
      Posts
      117
      Thanks
      1
      Thanked 9 Times in 6 Posts

      Tapatalk images broken?

      I think since the upgrade the images have stopped appearing in posts on Tapatalk.

      Well they have for me anyway! Not sure if it's my phone / rom?


    2. Advertisement
    3. #2
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      27,894
      Thanks
      810
      Thanked 2,194 Times in 2,064 Posts
      I'm using Forum Runner at the moment at it too doesn't show any images.

      I did notice this on another forum too.

      Sent from my Galaxy SII using Forum Runner

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

    4. #3
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Tapatalk images broken?

      Quote Originally Posted by AdamLC View Post
      I think since the upgrade the images have stopped appearing in posts on Tapatalk.

      Well they have for me anyway! Not sure if it's my phone / rom?
      Which images, I have just tried using Tapatalk and it worked fine for me?

      However, it told me there was an update, which I didn't install.




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    5. #4
      AdamLC's Avatar
      AdamLC is offline Sky User Member
      Exchange: Leicester Central
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2012
      Location
      Leicester
      Posts
      117
      Thanks
      1
      Thanked 9 Times in 6 Posts

      Images that people have put inside posts. The thumbnail box shows but nothing inside.

      I will do some more testing on other forums. Could be a problem with the Android app

    6. #5
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Tapatalk images broken?

      Quote Originally Posted by AdamLC View Post
      Images that people have put inside posts. The thumbnail box shows but nothing inside.

      I will do some more testing on other forums. Could be a problem with the Android app
      I checked the new router thread and images were fine.

      I will do some more testing on Tapatalk and Forumrunner when I get my phone back.

      Forumrunner could be an issue as vBulletin have now bought them out, and include Forumrunner as part of vB now, and I know that was definitely updated when we did the upgrade last week.

      Tapatalk has not been updated since we did that the other week, and I have checked the login panel for that, and it confirms that we are upto date and no issues etc




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    7. #6
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      27,894
      Thanks
      810
      Thanked 2,194 Times in 2,064 Posts

      Re: Tapatalk images broken?

      I think that I have just resolved the Forum runner issue.

      I cleared the 'Image cache' and all is fine.

      Sorry for that. I don't use it that often so wasn't aware of that option.
      NewsreadeR likes this.

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION