Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 6 of 6

    Tapatalk Plugin

    This is a discussion on Tapatalk Plugin within the Speak to the staff forums, part of the Website news category; Has the Tapatalk plugin been disabled for the forum over the last few days? I'm sure it was less than ...

    1. #1
      jkhl's Avatar
      jkhl is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Netgear Nighthawk R7000
      Sky TV: Sky Q Silver
      Join Date
      Apr 2012
      Posts
      83
      Thanks
      2
      Thanked 6 Times in 6 Posts

      Tapatalk Plugin

      Has the Tapatalk plugin been disabled for the forum over the last few days? I'm sure it was less than a week ago I accessed the forum using it, yet today I tried using BoardExpress (WP7) and it returned "This forum is not available on Tapatalk (anymore).

      Was it removed for a reason? Will it be re-instated.

      Thanks


    2. Advertisement
    3. #2
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Tapatalk Plugin

      Hi

      Wasn't aware it had any issues, will look into it now.




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    4. #3
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Tapatalk Plugin

      Its definitely still installed, we haven't changed anything and the site is still verified as published. Must be an error with the App possibly?

      tapatalk.jpg

      Is anyone else having issues?




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    5. #4
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      27,895
      Thanks
      810
      Thanked 2,194 Times in 2,064 Posts
      Forum Runner works fine.

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

    6. #5
      jkhl's Avatar
      jkhl is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Netgear Nighthawk R7000
      Sky TV: Sky Q Silver
      Join Date
      Apr 2012
      Posts
      83
      Thanks
      2
      Thanked 6 Times in 6 Posts

      And magically it works....how odd. Thanks for looking, and apologies for the false alarm!
      Sent from my TITAN X310e using Board Express

    7. #6
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Tapatalk Plugin

      Quote Originally Posted by jkhl View Post
      And magically it works....how odd. Thanks for looking, and apologies for the false alarm!
      Sent from my TITAN X310e using Board Express
      No worries, glad it is back to normal.

      The only thing we need to improve is the logo thingy, a nice squarey one with round corners would be good. If anyone wants to make us one.




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION