Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 4 of 4

    Mail not being Sent

    This is a discussion on Mail not being Sent within the SkyUser Mail / SMTP forums, part of the Community channel category; Hi I dont know if anyone else is having this problem. When I try to send mail I am being ...

    1. #1
      Philr049's Avatar
      Philr049 is offline Sky User Member
      Exchange: 01449
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      4
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Mail not being Sent

      Hi

      I dont know if anyone else is having this problem. When I try to send mail I am being asked for the login details. I Dont know if last nights Vista x64 update had anything to do with it, as mail is being sent OK from a Windows 7 laptop using the same skyusermail details.

      Regards Phil.


    2. Advertisement
    3. #2
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,212
      Thanks
      108
      Thanked 377 Times in 305 Posts
      Blog Entries
      48
      Hello

      I have just tried my account and everything seems to be working.

      If you are still having issues then hopefully Glenn can have a look tomorrow as I am away til Saturday.


      Sent from my iPhone using Tapatalk




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    4. #3
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,212
      Thanks
      108
      Thanked 377 Times in 305 Posts
      Blog Entries
      48
      Actually if it works ok on w7 then it has to be a local issue to you and not the server



      Sent from my iPhone using Tapatalk




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    5. #4
      Philr049's Avatar
      Philr049 is offline Sky User Member
      Exchange: 01449
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      4
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Mail not being Sent

      I didnt think it was the server, as you say w7 is OK. I just wondered if anyone else was having this problem after the update.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION