Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
    Results 11 to 20 of 51

    Errors - 4th February 2012 (Resolved)

    This is a discussion on Errors - 4th February 2012 (Resolved) within the SkyUser Mail / SMTP forums, part of the Community channel category; An unknown error has occurred. Subject 'TEST 4', Account: 'Keith Which', Server: 'mail.skyusermail.com', Protocol: SMTP, Server Response: '421 Cannot establish ...

    1. #11
      Wingco's Avatar
      Wingco is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2008
      Posts
      296
      Thanks
      19
      Thanked 6 Times in 6 Posts

      Errors - 4th February 2012 (Resolved)

      An unknown error has occurred. Subject 'TEST 4', Account: 'Keith Which', Server: 'mail.skyusermail.com', Protocol: SMTP, Server Response: '421 Cannot establish TLS with SMTP server 77.240.11.49:25, SSL_connect error 38', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 421, Error Number: 0x800CCC67


    2. Advertisement
    3. #12
      Wingco's Avatar
      Wingco is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2008
      Posts
      296
      Thanks
      19
      Thanked 6 Times in 6 Posts

      Re: We're On The Move!

      Just disabled Avast and the mail was sent!! But why only affect skyusermail???

    4. #13
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,212
      Thanks
      108
      Thanked 377 Times in 305 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: We're On The Move!

      Quote Originally Posted by Wingco View Post
      Just disabled Avast and the mail was sent!! But why only affect skyusermail???

      I am still looking into it now, Glenn may know what's happening, but he ain't around at the moment, will update asap




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    5. #14
      Wingco's Avatar
      Wingco is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2008
      Posts
      296
      Thanks
      19
      Thanked 6 Times in 6 Posts

      Re: We're On The Move!

      It does seem to be Avast related. Just turned it back on and got the same eerror messsage.

    6. #15
      Wingco's Avatar
      Wingco is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2008
      Posts
      296
      Thanks
      19
      Thanked 6 Times in 6 Posts

      Re: We're On The Move!

      An unknown error has occurred. Subject 'With AVAST TURNED ON', Account: 'Keith Which', Server: 'mail.skyusermail.com', Protocol: SMTP, Server Response: '421 Cannot establish TLS with SMTP server 77.240.11.49:25, SSL_connect error 38', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 421, Error Number: 0x800CCC67

    7. #16
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,212
      Thanks
      108
      Thanked 377 Times in 305 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: We're On The Move!

      Quote Originally Posted by Wingco View Post
      It does seem to be Avast related. Just turned it back on and got the same eerror messsage.
      Last thing I can think of, can you try again?




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    8. #17
      jameskm's Avatar
      jameskm is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagemcom 2504N
      Sky TV: Other
      Join Date
      Sep 2011
      Posts
      6
      Thanks
      2
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: We're On The Move!

      Hi all. When I try sending emails via the SMTP service, I'm getting a message saying that the connection to the server is getting lost in the middle of the transaction.

      Are others have the same problem?

    9. #18
      Wingco's Avatar
      Wingco is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2008
      Posts
      296
      Thanks
      19
      Thanked 6 Times in 6 Posts

      Re: We're On The Move!

      Quote Originally Posted by NewsreadeR View Post
      Last thing I can think of, can you try again?
      An unknown error has occurred. Subject 'WITH AVAST TURNED ON', Account: 'Keith Which', Server: 'mail.skyusermail.com', Protocol: SMTP, Server Response: '421 Cannot establish TLS with SMTP server 77.240.11.49:25, SSL_connect error 38', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 421, Error Number: 0x800CCC67

    10. #19
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,212
      Thanks
      108
      Thanked 377 Times in 305 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: We're On The Move!

      Quote Originally Posted by Wingco View Post
      An unknown error has occurred. Subject 'WITH AVAST TURNED ON', Account: 'Keith Which', Server: 'mail.skyusermail.com', Protocol: SMTP, Server Response: '421 Cannot establish TLS with SMTP server 77.240.11.49:25, SSL_connect error 38', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 421, Error Number: 0x800CCC67
      Does it have an SSL setting in avast?

      Or have you got SSL ticked in your email client / setup?




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    11. #20
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,212
      Thanks
      108
      Thanked 377 Times in 305 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: We're On The Move!

      Quote Originally Posted by jameskm View Post
      Hi all. When I try sending emails via the SMTP service, I'm getting a message saying that the connection to the server is getting lost in the middle of the transaction.

      Are others have the same problem?
      Is there a specific error like Keith is having?




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

     

     
    Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION