Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 10 of 10

    Remote code Siemens TV

    This is a discussion on Remote code Siemens TV within the Sky+ forums, part of the Sky & Sky+ TV category; Hi all Have new Sky+ and did have Toshiba TV which the engineers set up remote to operate Sky and ...

    1. #1
      LancashireLass's Avatar
      LancashireLass is offline Sky User Member
      Exchange: 0161
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: SKY Hub SR102
      Sky TV: Sky+ box
      Join Date
      Aug 2009
      Posts
      114
      Thanks
      32
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Remote code Siemens TV

      Hi all

      Have new Sky+ and did have Toshiba TV which the engineers set up remote to operate Sky and TV. That TV broke and we now have a Siemens UE32H5000, I have looked up codes and these three were listed 0124, 0563, 0223 none of them work, any one got and ideas please what I can do to get it to operate TV.

      LL


    2. Advertisement
    3. #2
      gymno's Avatar
      gymno Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Remote code Siemens TV

      Another code this checker suggests Sky.com - Find your remote control code is 0219.

    4. The Following User Says Thank You to gymno For This Useful Post:

      LancashireLass (20-02-15)

    5. #3
      LancashireLass's Avatar
      LancashireLass is offline Sky User Member
      Exchange: 0161
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: SKY Hub SR102
      Sky TV: Sky+ box
      Join Date
      Aug 2009
      Posts
      114
      Thanks
      32
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Remote code Siemens TV

      Many thanks for replying, that one doesnt work either. Do you have to deactivate the code for the original TV?

      LL

    6. #4
      gymno's Avatar
      gymno Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Remote code Siemens TV

      Quote Originally Posted by LancashireLass View Post
      Do you have to deactivate the code for the original TV?

      LL
      No, any code you enter will override the previous one.

      Something to try would be codes for other siemens models, perhaps starting with older tv's of the same range / lineage.
      Occasionally AVforums can be a source of a little known code, particularly if the tv is popular & there is an owners' thread running.

    7. The Following User Says Thank You to gymno For This Useful Post:

      LancashireLass (20-02-15)

    8. #5
      gymno's Avatar
      gymno Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Remote code Siemens TV

      Actually, are you sure it's a Siemens tv & not Samsung?
      UE32H5000 is a Samsung model number.

    9. #6
      seawright's Avatar
      seawright is offline Sky User Member
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jul 2012
      Posts
      3,462
      Thanks
      65
      Thanked 379 Times in 369 Posts

      Re: Remote code Siemens TV

      Also check for a manufacturers name on your TV remote particularly inside the battery compartment or its cover.
      Sometimes with re-badged TVs changing the name on the remote gets forgotten.

    10. The Following User Says Thank You to seawright For This Useful Post:

      LancashireLass (20-02-15)

    11. #7
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Remote code Siemens TV

      I don't think Siemens make TVs, they may make some of the parts, but not the whole device.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    12. The Following User Says Thank You to Isitme For This Useful Post:

      LancashireLass (20-02-15)

    13. #8
      LancashireLass's Avatar
      LancashireLass is offline Sky User Member
      Exchange: 0161
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: SKY Hub SR102
      Sky TV: Sky+ box
      Join Date
      Aug 2009
      Posts
      114
      Thanks
      32
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Remote code Siemens TV

      OK hangs my head in shame just switched TV on and the logo came up, yes gymno you guessed it, its a Samsung!!!!! So sorry for wasting your time. All sorted now, put the correct info in and you get results.

      Going now to stand in the corner and hang head in shame.

      LL xx

    14. #9
      gymno's Avatar
      gymno Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Remote code Siemens TV

      Honestly LL, that's nothing.

      I spent a good 20 minutes once a few years ago trying different codes with my dad's new JVC tv.
      I was sitting about 10 feet away from it & just couldn't understand why none of them were working.

      That was until i looked up & saw a big shiny TOSHIBA badge on the front of it.

      OK, so my mum had recently bought a JVC tv, but seriously how on earth that happened i'll never know.
      And i was sober.

    15. #10
      lettice's Avatar
      lettice is offline Sky User Member
      Exchange: 0.4 mile away and cabinet 350 yards
      Broadband ISP: Sky Fibre Max
      Router: ER110UK Sky Q hub
      Sky TV: SkyQ2tb + minis
      Join Date
      Jun 2011
      Location
      England
      Posts
      2,034
      Thanks
      12
      Thanked 191 Times in 182 Posts

      Re: Remote code Siemens TV

      As others have said that is that is a Samsung TV.

      Edit:
      Ooops, missed your other post.
      Did you buy a TV, not knowing the make?

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION