Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 10 of 10

    No Sky+ services! No Recording etc; Plz Help

    This is a discussion on No Sky+ services! No Recording etc; Plz Help within the Sky+ forums, part of the Sky & Sky+ TV category; Ive just got another sky+box for the bedroom,(christmas prezzie) got a card from sky, paying for multi-room package and got ...

    1. #1
      kiko's Avatar
      kiko is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Mid
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      36
      Thanks
      4
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      No Sky+ services! No Recording etc; Plz Help

      Ive just got another sky+box for the bedroom,(christmas prezzie) got a card from sky, paying for multi-room package and got an engineer to run the lead from the dish to the box.

      Its a Pace 6.3.18
      Version 9F2225
      OP System 1.31 B11
      S/ware 5.08.6

      Does that make any sense.

      When I press record get a message to call sky for an upgrade...Already done that and theyv sent a signal...

      Had a wee look on here for some explanation.

      Cant do, services 401 dosent work, no 'o' option.
      Also tried the usual reboot, remove card..all that stuff with no luck..

      Any help would be much appreciated


    2. Advertisement
    3. #2
      Kenedin's Avatar
      Kenedin is offline Sky User Member
      Exchange: 0131
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+HD Thomson
      Join Date
      Oct 2008
      Location
      Edinburgh, Scotland
      Posts
      2,414
      Thanks
      3
      Thanked 91 Times in 84 Posts

      Re: No Sky+ services! No Recording etc; Plz Help

      It's Services, 4, 0, 1, & Select. There is no onscreen response as you press the '0' & '1', just press the sequence. The sequence will then reveal the Installer Setp if that's what you're looking for.
      Panasonic TX-P50G10B, Onkyo HTS 3305, Sky+HD Thomson 4E3007 (with upgraded PSU & WD5000AVDS HDD),

    4. #3
      kiko's Avatar
      kiko is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Mid
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      36
      Thanks
      4
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: No Sky+ services! No Recording etc; Plz Help

      Yep when i press 0 nothing happens.
      Called them again (another 20 minutes on the phone)
      First call, she didnt do it right, second guy says havnt got muti-room! sent a signal..works ok!

    5. #4
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: No Sky+ services! No Recording etc; Plz Help

      As Ken says nothing will happen, you have to press the full sequence of numbers then press Select. Go to Services and just imagine you are going to bring up channel 401, key that in and press Select. Voilą, you are there.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    6. #5
      keith601's Avatar
      keith601 is offline Sky User Member
      Exchange: quinton
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: No Sky+ services! No Recording etc; Plz Help

      Hi There

      Sorry to but in, I tried getting Installer menu as you suggest, (services, 4,0,1, & select) but when I try doing 4,0,1, all i get is the box office menu. any thoughts please?.

      Keith

    7. #6
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: No Sky+ services! No Recording etc; Plz Help

      Quote Originally Posted by keith601 View Post
      Hi There

      Sorry to but in, I tried getting Installer menu as you suggest, (services, 4,0,1, & select) but when I try doing 4,0,1, all i get is the box office menu. any thoughts please?.

      Keith
      Do you have a Sky+ box or an HD?

      The number for the HD box is 001.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    8. #7
      keith601's Avatar
      keith601 is offline Sky User Member
      Exchange: quinton
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: No Sky+ services! No Recording etc; Plz Help

      Hi There

      Thanks for the info.

      I do have the Sky+ HD box, and Tried 0,0,1, as you suggested. Still no joy with Install menu. I now get the Picture menu.

      Regards

      Keith

    9. #8
      Kenedin's Avatar
      Kenedin is offline Sky User Member
      Exchange: 0131
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+HD Thomson
      Join Date
      Oct 2008
      Location
      Edinburgh, Scotland
      Posts
      2,414
      Thanks
      3
      Thanked 91 Times in 84 Posts

      Re: No Sky+ services! No Recording etc; Plz Help

      I don't understand what difficulty you are having. All you have to do is press the sequence - Services, 0, 0, 1, then press 'Select' - to reveal the hidden menu. Don't look for anything to happen on the screen at the second '0 & '1', just press the sequence regardless.

      How much more of a meal do we have to make out of simple button presses?
      Panasonic TX-P50G10B, Onkyo HTS 3305, Sky+HD Thomson 4E3007 (with upgraded PSU & WD5000AVDS HDD),

    10. #9
      nige1983's Avatar
      nige1983 is offline Sky User Member
      Exchange: MRDEN
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2010
      Location
      Manchester
      Posts
      182
      Thanks
      5
      Thanked 17 Times in 17 Posts

      Re: No Sky+ services! No Recording etc; Plz Help

      I can see you have already called Sky, call them again and ask them to re-pair your viewing card and whilst on the phone ensure they have added a second sky + subscription to your secondary box and then ask them to re-send the signals. Have you also done a software download on the box you got just to ensure it has all the latest software?

    11. #10
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: No Sky+ services! No Recording etc; Plz Help

      Still no joy with Install menu. I now get the Picture menu.
      This is because pressing Services then 0 changes the top menu bar from Options to Settings. The first item on the Settings sub menu is Picture. Ignore this and continue pressing 01, Select.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION