Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 5 of 5

    Where can I get the Sky Hub SR102?

    This is a discussion on Where can I get the Sky Hub SR102? within the Sky Router forums, part of the Sky Broadband help category; ........

    1. #1
      williamholden2's Avatar
      williamholden2 is offline Junior Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Other
      Join Date
      Nov 2015
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Where can I get the Sky Hub SR102?

      .....
      Last edited by williamholden2; 19-02-17 at 05:42 PM.


    2. Advertisement
    3. #2
      marjohn56's Avatar
      marjohn56 is offline Sky User Member
      Exchange: Cricklewood
      Broadband ISP: ZEN
      Router: Billion 8800NL(Modem Bridge) + OPNsense 19.7.b
      Sky TV: Sky Q 2Tb+Mini
      Join Date
      Dec 2011
      Posts
      1,806
      Thanks
      13
      Thanked 141 Times in 132 Posts

      Re: Where can I get the Sky Hub SR102?

      I'm pretty sure that there are a lot of users here who would gladly give you their SR102. If you want to upgrade, you would be better off looking at third party ADSL routers.
      --------------------------------------------------------
      Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity.
      --------------------------------------------------------

    4. #3
      tenar's Avatar
      tenar is online now Sky User Member
      Exchange: Newcastle NINE
      Broadband ISP: sky fibre max
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: none
      Join Date
      Mar 2009
      Location
      newcastle co down
      Posts
      460
      Thanks
      0
      Thanked 47 Times in 45 Posts

      Re: Where can I get the Sky Hub SR102?

      there is no difference between sr1o1 and sr102 both have same capabilities apart from sr102 can connect to fibre or adsl , would get new router if you upgrade to fibre but normally will be charge to replace

    5. #4
      Shonk's Avatar
      Shonk is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Asus RT-AC88U
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Mar 2010
      Posts
      1,476
      Thanks
      7
      Thanked 120 Times in 115 Posts

      Re: Where can I get the Sky Hub SR102?

      not really the sr102 has a duel core cpu

    6. #5
      marjohn56's Avatar
      marjohn56 is offline Sky User Member
      Exchange: Cricklewood
      Broadband ISP: ZEN
      Router: Billion 8800NL(Modem Bridge) + OPNsense 19.7.b
      Sky TV: Sky Q 2Tb+Mini
      Join Date
      Dec 2011
      Posts
      1,806
      Thanks
      13
      Thanked 141 Times in 132 Posts

      Re: Where can I get the Sky Hub SR102?

      But would you reccomend 'upgrading' from a 101 to a 102?
      --------------------------------------------------------
      Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity.
      --------------------------------------------------------

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION