Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 17 of 17

    Connecting To The Router

    This is a discussion on Connecting To The Router within the Sky Router forums, part of the Sky Broadband help category; Cause newsreader said that you have to use the ethernet cable to get connected...

    1. #11
      RubberJohny's Avatar
      RubberJohny is offline Sky User Member
      Exchange: Dudley (CMDD)
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Dudley
      Posts
      117
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Cause newsreader said that you have to use the ethernet cable to get connected


    2. Advertisement
    3. #12
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48
      If you would have asked a different question, then I wouldn't have, you didn't specifically say that you wanted to use it wirelessly

      Hi,
      I have recieved my router today and should be getting activated on the 25/10/06. When connecting to the router do you need to connect using the Ethernet ports in the back (using the yellow cables) to your computer??

      Please help Thanks




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    4. #13
      RubberJohny's Avatar
      RubberJohny is offline Sky User Member
      Exchange: Dudley (CMDD)
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Dudley
      Posts
      117
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Sorry mate! im just a little confused with it all. .

      So if i temporarilly conect it using the ethernet slots i can disconect them and use it wirelessly?

      Thanks

    5. #14
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48
      Yes use the ethernet to set the router / wireless up and then disconnect the ethernet and move the router downstairs, then provided it is setup properly it should just work.




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    6. #15
      RubberJohny's Avatar
      RubberJohny is offline Sky User Member
      Exchange: Dudley (CMDD)
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Dudley
      Posts
      117
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Thank You!

      Ill try it when i get activated

      Great site keep it up

    7. #16
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48
      When you set it up, if you get stuck just ask




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    8. #17
      RubberJohny's Avatar
      RubberJohny is offline Sky User Member
      Exchange: Dudley (CMDD)
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Dudley
      Posts
      117
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Will doo

     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION