Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 18

    more ports, hub needed?

    This is a discussion on more ports, hub needed? within the Sky Router forums, part of the Sky Broadband help category; sky router has 4 ports, i need atleast another 5 ports. what is the easiest and cheapest way of adding ...

    1. #1
      lee2007's Avatar
      lee2007 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      northumberland
      Posts
      189
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      more ports, hub needed?

      sky router has 4 ports, i need atleast another 5 ports.

      what is the easiest and cheapest way of adding more ports to my router.

      needs to be able to allow accese from the internet to a range of ip cameras.

      many thanks


    2. Advertisement
    3. #2
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

    4. #3
      lee2007's Avatar
      lee2007 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      northumberland
      Posts
      189
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: more ports, hub needed?

      thanks for reply, i dont like that sellers postal charges.

      dabs.com - Best Value 5 PORT SWITCH 10/100MBPS (SW005UK)

      would that also do the trick?

      cheers

    5. #4
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: more ports, hub needed?

      If you need 9 ports you would need an 8 port version, this is about the cheapest you will get, new.
      EDIMAX 8 PORT 10 100MBPS DESKTOP SWITCH - Aria Technology

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    6. #5
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: more ports, hub needed?

      Quote Originally Posted by lee2007 View Post
      thanks for reply, i dont like that sellers postal charges.
      It was just an example. I did actually report him to ebay last night under the excessive postage section.

    7. #6
      lee2007's Avatar
      lee2007 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      northumberland
      Posts
      189
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: more ports, hub needed?

      Quote Originally Posted by reddwarfcrew View Post
      It was just an example. I did actually report him to ebay last night under the excessive postage section.
      it was a loverly example, would of been mine if he had not been a postage rip off.

    8. #7
      lee2007's Avatar
      lee2007 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      northumberland
      Posts
      189
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: more ports, hub needed?

      grrr, ive got vochers with amazon, find me a cheap one off there and ill buy it, as im going to pick my ip cams up soon, so need the switch asap.

    9. #8
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: more ports, hub needed?

      He did mail me back and said he'd change it to 5 P&P, but he hasn't yet.

    10. #9
      lee2007's Avatar
      lee2007 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      northumberland
      Posts
      189
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: more ports, hub needed?

      and yes if i could get more ports for not much more money then ill have that instead.

    11. #10
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: more ports, hub needed?

      dabs.com - Edimax 8-Port 10/100 Mbps Switch (ES-3208P) in stock

      Remember you will be using one of the ports on your router to connect the switch.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     
    Page 1 of 2 12 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION