Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 3 of 3 FirstFirst 123
    Results 21 to 23 of 23

    Weird Problem!

    This is a discussion on Weird Problem! within the Sky Router forums, part of the Sky Broadband help category; It's very strange, that seeing I've had my system setup has remained the same in recent times, that I now ...

    1. #21
      Marilyn's Avatar
      Marilyn is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2009
      Posts
      54
      Thanks
      4
      Thanked 3 Times in 3 Posts

      Re: Weird Problem!

      It's very strange, that seeing I've had my system setup has remained the same in recent times, that I now am experiencing this isolated download problem - but not, it appears, in Safe Mode...
      If I had System Restore enabled, then I would perform a reverstion, but have it disabled as have had limited disk space, etc.
      If nothing else works, then I'll perform a reinstallation with Sp3, and hopefully that will resolve the problem.
      I just wish I knew the culprit, lol.

      I'll report back if anything changes.
      Thanks.


    2. Advertisement
    3. #22
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,132
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Weird Problem!

      Maybe you have done but it, would be nice if you could say if you have run Malware bytes. Slow connections are often down to malware, that is why I am suggesting it. As frequenter of torrents, I would be very very surprised if you have a clean machine.
      Are you trying any of my suggestions? If you are what is the results?

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    4. #23
      Marilyn's Avatar
      Marilyn is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2009
      Posts
      54
      Thanks
      4
      Thanked 3 Times in 3 Posts

      Re: Weird Problem!

      Yes, sorry, I did a quick scan... it found some stuff, which I removed, but nothing that has changed the problem.
      I'll do a full scan now, and report back...

      *UPDATE* I did a 'FULL' scan with Malware Bytes, but it found nothing... It looks like I will have to repair/update Windows to SP3 to resolve these issues.
      Last edited by Marilyn; 12-05-09 at 01:30 AM.

     

     
    Page 3 of 3 FirstFirst 123

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION