Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 15 of 15

    can i connect a cable router with sky broadband?????

    This is a discussion on can i connect a cable router with sky broadband????? within the Sky Router forums, part of the Sky Broadband help category; You must change the address on the second router. It does not matter about the WAN IP , this is ...

    1. #11
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,132
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: can i connect a cable router with sky broadband?????

      You must change the address on the second router. It does not matter about the WAN IP, this is handled by the router which is connected directly to the internet.

      If you followed my guide the wireless should work.

      What router did you get?

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.






    2. Advertisement
    3. #12
      alithegreat's Avatar
      alithegreat is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: can i connect a cable router with sky broadband?????

      i got wnr3500
      can u plz send me a guide which specifically says from where do i change settings for each step. i mean just make your guide for beginners (people like me)

      thnk u very much for helping me so much

    4. #13
      HSNetwork's Avatar
      HSNetwork is offline Sky User Member
      Exchange: SLRF
      Broadband ISP: Max going to O2 Pro
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Dec 2007
      Location
      Nottinghamshire
      Posts
      506
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      6

      Re: can i connect a cable router with sky broadband?????

      Quote Originally Posted by PaulSky View Post
      Are you on ethernet or lan? Also are you sure the lag is caused by the router?
      Paul, not sure about you but last time I checked these two were part of exactly the same thing......

      Lan being the network and ethernet being the connection type. But feel free to shoot me down lol
      Regards,

      Tom (HSNetwork)

      A Word of advice :-
      "Dont ever p*** of your Network/System/Server Admin. Any responsible IT Admin will know more about you than you know about yourself, just ask those that have wronged me.


      How to set up Wireless on your Ipod Touch / IPhone (PDF including pictures)
      How to set up Sky Emails on your Ipod Touch / Iphone (PDF including pictures)

    5. #14
      alithegreat's Avatar
      alithegreat is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: can i connect a cable router with sky broadband?????

      can any1 plz help me out here

      thnx in advance

    6. #15
      Saturday's Avatar
      Saturday is offline Sky User Super Mod
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,086
      Thanks
      20
      Thanked 52 Times in 47 Posts

      Re: can i connect a cable router with sky broadband?????

      Quote Originally Posted by alithegreat View Post
      can u tell if its worth spending my 70 pounds will it improve the speed or wireless performance
      Not if you're spending the 70 on a different router. Wireless is never going to give a satisfactory gaming result.

      If you can't run an ethernet cable then, like Isitme, I'd recommend spending the 70 on a pair of powerline adaptors. They should give you a rock-steady and low lag connection similar to "regular" to ethernet.

     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION