Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 12

    Which Netgear router do I have?

    This is a discussion on Which Netgear router do I have? within the Sky Router forums, part of the Sky Broadband help category; Hi everyone, We have just subscribed to Sky broadband and have received the grey Netgear DG934G router with the internal ...

    1. #1
      FelixTCat's Avatar
      FelixTCat is offline Sky User Member
      Exchange: Tilehurst
      Broadband ISP: BT Infinity 2
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Other
      Join Date
      Aug 2008
      Location
      Reading
      Posts
      823
      Thanks
      9
      Thanked 10 Times in 10 Posts

      Question Which Netgear router do I have?

      Hi everyone,

      We have just subscribed to Sky broadband and have received the grey Netgear DG934G router with the internal antenna.

      How can we tell which version of the DG834 (v2, v3 etc) the firmware is based on in case we want to flash it?


    2. Advertisement
    3. #2
      samperry209's Avatar
      samperry209 is offline Sky User Member
      Exchange: Littlehampton
      Broadband ISP: O2 Premium
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2008
      Location
      Littlehampton
      Posts
      777
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Which Netgear router do I have?

      are your sure its the netgear and not the sagem?

    4. #3
      FelixTCat's Avatar
      FelixTCat is offline Sky User Member
      Exchange: Tilehurst
      Broadband ISP: BT Infinity 2
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Other
      Join Date
      Aug 2008
      Location
      Reading
      Posts
      823
      Thanks
      9
      Thanked 10 Times in 10 Posts

      Re: Which Netgear router do I have?

      Thanks for the quick reply.

      Yes, the box and the plakky bag are both marked NETGEAR DG934G-1SKUKS.

      The firmware is v2.02.34 if that helps.

      Regards,

      Felix

    5. #4
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Which Netgear router do I have?

      He does say it is a Netgear DG934G.

      Why would you want to flash it if you have not even tried it?

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    6. #5
      FelixTCat's Avatar
      FelixTCat is offline Sky User Member
      Exchange: Tilehurst
      Broadband ISP: BT Infinity 2
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Other
      Join Date
      Aug 2008
      Location
      Reading
      Posts
      823
      Thanks
      9
      Thanked 10 Times in 10 Posts

      Re: Which Netgear router do I have?

      Thanks, Isitme.

      The same question would apply if I bought another Sky router. It wouldn't matter which one I flashed, would it? They would both have Sky log-ins and passwords on Sky ADSL.

      Regards,

      Felix

    7. #6
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Which Netgear router do I have?

      You do not have to flash them to get the user details. Methods for doing this are on the forum.

      By the way, I believe the DG934G is a rebadged DG834G V3, if that helps.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    8. #7
      FelixTCat's Avatar
      FelixTCat is offline Sky User Member
      Exchange: Tilehurst
      Broadband ISP: BT Infinity 2
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Other
      Join Date
      Aug 2008
      Location
      Reading
      Posts
      823
      Thanks
      9
      Thanked 10 Times in 10 Posts

      Re: Which Netgear router do I have?

      Thanks, Isitme.

      That's the answer I was looking for.

      The v3 supports WDS whereas the v2 doesn't.

      Regards,

      Felix

    9. #8
      FelixTCat's Avatar
      FelixTCat is offline Sky User Member
      Exchange: Tilehurst
      Broadband ISP: BT Infinity 2
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Other
      Join Date
      Aug 2008
      Location
      Reading
      Posts
      823
      Thanks
      9
      Thanked 10 Times in 10 Posts

      Re: Which Netgear router do I have?

      Quote Originally Posted by samperry209 View Post
      are your sure its the netgear and not the sagem?
      I have just seen a picture of the Sky Sagem router and mine looks identical. However, the case has Manufactured By Netgear moulded into it as well as a Netgear label stuck on the underside.

      This is very odd. Has anyone else seen one like this?

      Regards,

      Felix

    10. #9
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Which Netgear router do I have?

      I think thousands have. Both versions of the V2 router are manufactured specially for Sky. The case is the same but the innards are quite different. The original discussion, with pictures, can be found here-
      Exclusive Pictures of the New Sky Router

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    11. #10
      FelixTCat's Avatar
      FelixTCat is offline Sky User Member
      Exchange: Tilehurst
      Broadband ISP: BT Infinity 2
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Other
      Join Date
      Aug 2008
      Location
      Reading
      Posts
      823
      Thanks
      9
      Thanked 10 Times in 10 Posts

      Re: Which Netgear router do I have?

      Thanks, Isitme, I hadn't seen that thread.

      I've just bought another DG934G on eBay (<10 delivered brand new and sealed) so I might take it apart to check the chipset.

      Regards,

      Felix

     

     
    Page 1 of 2 12 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION