Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 6 of 6

    Need to change Router

    This is a discussion on Need to change Router within the Sky Router forums, part of the Sky Broadband help category; I currently have the sagem router and I have bought the Belkin_N1 router. I need to change because the signal ...

    1. #1
      Andy_M's Avatar
      Andy_M is offline Sky User Member
      Exchange: Newark
      Broadband ISP: Max
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      May 2008
      Posts
      45
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Exclamation Need to change Router

      I currently have the sagem router and I have bought the Belkin_N1 router. I need to change because the signal is not good enough and niether is the speed. I cant obtain my username/password from any site, and the sagem password generator website does not work for me. How can I get my information?


    2. Advertisement
    3. #2
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: LWWIL
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Now TV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      London
      Posts
      9,374
      Thanks
      3
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: Need to change Router

      it does work - you must have entered the wrong information...

      and speed won't change using a different router, prob just reception but tbh you're better off using ethernet or homeplugs...more secure and faster than wireless
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    4. #3
      Andy_M's Avatar
      Andy_M is offline Sky User Member
      Exchange: Newark
      Broadband ISP: Max
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      May 2008
      Posts
      45
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Need to change Router

      It doesnt work. The password comes up as xxx/xxx/xxx and that is not it....I need to change my router, this is the worst router I have had with any ISP

    5. #4
      richone54's Avatar
      richone54 is offline Sky User Member
      Exchange: watford
      Broadband ISP: Virgin
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Other
      Join Date
      Aug 2007
      Location
      Watford
      Posts
      2,627
      Thanks
      0
      Thanked 4 Times in 4 Posts

      Re: Need to change Router

      if you are using the correct page link to get your ussername and password, you may be putting the wrong details in to get them (make sure you are not using zero instead of the letter o, or the other way round)

      just out of interest, what is the sagem password generator site you are using ?

      and when you say speed about the router do you just mean wireless speed or when wired also ?


      P.S you do know it is against Sky's terms and conditions to use a non supplied router

    6. #5
      dms05's Avatar
      dms05 is offline Sky User Beta tester
      Exchange: 0151
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Other
      Join Date
      Dec 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      1,692
      Thanks
      12
      Thanked 52 Times in 50 Posts

      Re: Need to change Router

      I think you should also be asked which Browser you are using and are you using any software to restrict access for others (like children). I obtained my Sagem info only yesterday and it was OK - I used Firefox.

      But as others say take care of O and 0 and I and 1.

    7. #6
      hurcombe6's Avatar
      hurcombe6 is offline Sky User Member
      Exchange: port talbot
      Broadband ISP: Mid
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2008
      Posts
      41
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Need to change Router

      Quote Originally Posted by Andy_M View Post
      I currently have the sagem router and I have bought the Belkin_N1 router. I need to change because the signal is not good enough and niether is the speed. I cant obtain my username/password from any site, and the sagem password generator website does not work for me. How can I get my information?
      the site i used was Sky router password generator it worked fine for me on my sagem router
      make sure you enter the letters in upper and lower case as shown

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION