Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 63k members.


    Advertisement

    Page 1 of 3 123 LastLast
    Results 1 to 10 of 23

    What ports are blocked by SKY

    This is a discussion on What ports are blocked by SKY within the Sky Router forums, part of the Sky Broadband help category; Like the title says, what ports are blocked by SKY broadband as other broadband ISP do block these ports....

    1. #1
      miahm2's Avatar
      miahm2 is offline Sky User Member
      Exchange: CLWAP
      Broadband ISP: O2 Premium
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      128
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      What ports are blocked by SKY

      Like the title says, what ports are blocked by SKY broadband as other broadband ISP do block these ports.
      "If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for"


    2. Advertisement
    3. #2
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,204
      Thanks
      108
      Thanked 371 Times in 302 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: What ports are blocked by SKY

      On Base, Mid and Max, none that we can determine.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser

    4. #3
      miahm2's Avatar
      miahm2 is offline Sky User Member
      Exchange: CLWAP
      Broadband ISP: O2 Premium
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      128
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: What ports are blocked by SKY

      Is there anyway of asking SKY about this and how do we know if a port has been blocked
      "If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for"

    5. #4
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: LVSEF
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Asus DSL-N55U
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      Liverpool, Merseyside
      Posts
      9,373
      Thanks
      3
      Thanked 124 Times in 123 Posts

      Re: What ports are blocked by SKY

      Sky don't block ANY ports - Connect might do though (as its BT)
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    6. #5
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      32,119
      Thanks
      50
      Thanked 1,521 Times in 1,482 Posts

      Re: What ports are blocked by SKY

      other broadband ISP do block these ports
      What ports do they not block?

      Have you evidence of blocked ports?

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      Inssider / TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    7. #6
      miahm2's Avatar
      miahm2 is offline Sky User Member
      Exchange: CLWAP
      Broadband ISP: O2 Premium
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      128
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: What ports are blocked by SKY

      i was referring those common ports (6xxx)
      "If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for"

    8. #7
      Monday's Avatar
      Monday is offline Sky User Member
      Exchange: LWHAY
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      881
      Thanks
      2
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Blog Entries
      1

      Re: What ports are blocked by SKY

      all inbound ports on the SKY V1 ROUTER are blocked..

    9. #8
      indefatigable's Avatar
      indefatigable is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: BB tech Support + Max
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD 2TB
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      568
      Thanks
      2
      Thanked 12 Times in 12 Posts

      Re: What ports are blocked by SKY

      sky block ports 25, 80, 3128 and 8080, thats it

    10. #9
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,204
      Thanks
      108
      Thanked 371 Times in 302 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: What ports are blocked by SKY

      Quote Originally Posted by indefatigable View Post
      sky block ports 25, 80, 3128 and 8080, thats it
      Sky do not block these ports on their LLU products.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser

    11. #10
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,204
      Thanks
      108
      Thanked 371 Times in 302 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: What ports are blocked by SKY

      Just to prove port 80 is not blocked:

      See next post
      Last edited by NewsreadeR; 11-02-08 at 09:24 PM.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser

     

     
    Page 1 of 3 123 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2014. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION | SEO by vBSEO