Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 3 of 3

    Had to disable security on new router to work???

    This is a discussion on Had to disable security on new router to work??? within the Sky Router forums, part of the Sky Broadband help category; i've just received a new router from sky, (Netgear DG934G-1SKUKS) when i pluged it in etc; it didnt work...nothing!! so ...

    1. #1
      kiko's Avatar
      kiko is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Mid
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      36
      Thanks
      4
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Had to disable security on new router to work???

      i've just received a new router from sky, (Netgear DG934G-1SKUKS) when i pluged it in etc; it didnt work...nothing!!
      so i tried to config settings..(well look at them,didnt know if they were right or wrong) when i disabled the security settings, Bingo!! works!!! Brilliant!! Better than B4!
      OOPS!! is that ok...? disabling securitysettings???
      ps i have a belkin wireless card in pc...


    2. Advertisement
    3. #2
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: Had to disable security on new router to work???

      Does the Belkin support WPA PSK encryption? If not then you may need to get it set up for WEP encryption.
      If it takes WPA then you need to make sure you have inputted the correct Network key for it to work with the router that is identified by the SSID number on the card that came with the router or on the sticker on the base of the router.

    4. #3
      kiko's Avatar
      kiko is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Mid
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      36
      Thanks
      4
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Had to disable security on new router to work???

      mmmmmmmmm....i think i understand that...thanks!

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION