Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
    Results 21 to 30 of 33

    Netgear Router - Having to Re-boot Everyday

    This is a discussion on Netgear Router - Having to Re-boot Everyday within the Sky Router forums, part of the Sky Broadband help category; hi dingdong just disabled UPnP l will see how it gos......my Noise Margin gone up to 8.6 downstrem...will let you ...

    1. #21
      Gav1n's Avatar
      Gav1n is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      hi dingdong
      just disabled UPnP l will see how it gos......my Noise Margin gone up to 8.6 downstrem...will let you know if get cut off..

      Gav


    2. Advertisement
    3. #22
      dingdong's Avatar
      dingdong is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      591
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Hope you have more joy with this than me. It stoped the freezes but my download speeds just tailed off - maybe worth checking now and then - I was loosing about 0.5 MB per 2/5 mins - in a downward never-ending spiral

    4. #23
      Gav1n's Avatar
      Gav1n is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      hi

      no good for me . Has not stoped the freezing , well it only needs a reset about every hour now.... my speed has dropped a bit 8703 kbps 766 kbps....sky needs to sort this out ..soon

    5. #24
      dingdong's Avatar
      dingdong is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      591
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      agreed it is totally unacceptable

    6. #25
      skullkid's Avatar
      skullkid is offline Sky User Member
      Exchange: (WMLON)
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      123
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      hey Gav1n if your Noise Margin drops below 7db thats why it droping out
      how long have you had your net for now?

      so if any 1 else's Noise Margin drops below 7dbs you will have the same problem

      if your on max then it should sort its self out after a week or so
      Motto - "Vis unita fortior"

    7. #26
      Somebody's Avatar
      Somebody is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      25
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      It's definitely wireless related.

      On ethernet it's been rock solid. I've had to log in to work on the work laptop wirelessly through VPN today and ever since wireless was turned on I've had to reset the router numerous times as it's been sticking.

      Just turned off UPnP and switch to "Auto 108Mbps" from "g & b" mode.

      Will see how it goes.

    8. #27
      Gav1n's Avatar
      Gav1n is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      hi skullkid

      I'v only been connected from the 11th and yes lm on max (thats the 16mb 10 a month one ) l hope it dose sort it self out ..l dont mind the lm getting 8549 kbps downstream as l was paying 25 for 4meg from cable...but the dropping out is no good ..carnt even leave my grabit running on newshosting all night lol

      Gavin

    9. #28
      easyrider's Avatar
      easyrider is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      restaring the router!!!

      I have the same problem but I'm not using wireless, as I', connected via the ethernet cable.

      Is there any way to access the router settings?
      When I rtry to log in with the SSID and the network key, it just won't accept it.
      Cheers

    10. #29
      hinz's Avatar
      hinz is offline Sky User Member
      Exchange: Thurnby
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Leicester
      Posts
      45
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Have you switched uPnP off easyrider? I have been able to keep my router on all night now with no problems after switching uPnP off, and it seems stable at the moment.

      hinz

    11. #30
      Gav1n's Avatar
      Gav1n is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      hi all

      I turned the Wireless Access Point off / Allow Broadcast of Name off last night and just conected via the ethernet cable..and have not had to reboot the router yet..(about 13 hours)..and it dose not seen so hot....so l will just see how it gos...

      Gav
      Last edited by Gav1n; 16-09-06 at 11:44 AM.

     

     
    Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION