Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 63k members.


    Advertisement

    Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 14

    Band Codes

    This is a discussion on Band Codes within the Sky news and announcements forums, part of the SkyUser Announcements category; A few of our members are confirming that you no longer need to have a Band Code to sign up ...

    1. #1
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,206
      Thanks
      108
      Thanked 366 Times in 300 Posts
      Blog Entries
      48

      Band Codes

      A few of our members are confirming that you no longer need to have a Band Code to sign up with Sky Broadband.

      Although we have not had it confirmed officially, unofficially we have.

      Those who have been waiting to sign up and for their code, it may be worth giving it a shot.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser


    2. Advertisement
    3. #2
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,182
      Thanks
      18
      Thanked 55 Times in 51 Posts
      I wonder why they sent me another one a couple of days ago then despite me already being with them

    4. #3
      Keiran2K8's Avatar
      Keiran2K8 is offline Skyuser Serial Spammer
      Exchange: Redditch
      Broadband ISP: Max & VM VIP-85 & Be* Pro
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Redditch, WestMidlands, England, UK
      Posts
      3,763
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      3
      Same here!

    5. #4
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,182
      Thanks
      18
      Thanked 55 Times in 51 Posts

    6. #5
      Tim1964's Avatar
      Tim1964 is offline Sky User Member
      Exchange: Hoddesdon
      Broadband ISP: BT Infinity
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      South East Herts
      Posts
      135
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Phoned up today, having finally getting my MAC from my current ISP, to join up and it was all done over the phone. Sky didn't need a BAND code just my viewing card number, name and address and the MAC.

      I did get a letter about 3 months ago with a code number on it but it was time limited so i didn't mention it to the Sky CS

    7. #6
      Keiran2K8's Avatar
      Keiran2K8 is offline Skyuser Serial Spammer
      Exchange: Redditch
      Broadband ISP: Max & VM VIP-85 & Be* Pro
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Redditch, WestMidlands, England, UK
      Posts
      3,763
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      3
      I think this band code stuff was just for them to get numbers of how many people were intially interested!

    8. #7
      nFuriate's Avatar
      nFuriate is offline Sky User Member
      Exchange: Darlington
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Posts
      48
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      You DO NOT NEED a band code I believe. If you check the Sky website you can now order Sky BB from there!

    9. #8
      Keiran2K8's Avatar
      Keiran2K8 is offline Skyuser Serial Spammer
      Exchange: Redditch
      Broadband ISP: Max & VM VIP-85 & Be* Pro
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Redditch, WestMidlands, England, UK
      Posts
      3,763
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      3
      yeah! they seem to have updated there website! apart from it looking naff! it does have its own AVAILABILTY CHECKER!

    10. #9
      nFuriate's Avatar
      nFuriate is offline Sky User Member
      Exchange: Darlington
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Posts
      48
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      which doesn't work....properly

    11. #10
      Keiran2K8's Avatar
      Keiran2K8 is offline Skyuser Serial Spammer
      Exchange: Redditch
      Broadband ISP: Max & VM VIP-85 & Be* Pro
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Redditch, WestMidlands, England, UK
      Posts
      3,763
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      3
      well it seemed to work fine for me so??? dunno!

     

     
    Page 1 of 2 12 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2014. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION | SEO by vBSEO