Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 63k members.


    Advertisement

    View Poll Results: Do You Have Or Want The SR101 Hub?

    Voters
    85. You may not vote on this poll
    • Yes

      42 49.41%
    • No

      4 4.71%
    • I would pay for one as an upgrade

      25 29.41%
    • I do not want one

      14 16.47%
    Page 4 of 25 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
    Results 31 to 40 of 245
    Like Tree29Likes

    Sky's New Router / HUB SR101

    This is a discussion on Sky's New Router / HUB SR101 within the Sky news and announcements forums, part of the SkyUser Announcements category; yea true its just the reason i want it to have 300mps wifi is because the sagemcom is holding my ...

    1. #31
      deadman1984's Avatar
      deadman1984 is offline Sky User Member
      Exchange: Ponteland Newcastle Upon Tyne
      Broadband ISP: BT Infinity 1
      Router: tp link archer d7 + draytek vigor 130 modem
      Sky TV: Sky+ HD + multi
      Join Date
      Sep 2009
      Location
      newcastle upon tyne uk
      Posts
      3,213
      Thanks
      0
      Thanked 28 Times in 25 Posts

      Re: Sky's New Router / HUB SR101

      yea true its just the reason i want it to have 300mps wifi is because the sagemcom is holding my range extender back because the 2504n is not 300mps wifi there for the range extender is only managing what the router can do.


    2. Advertisement
    3. #32
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,206
      Thanks
      108
      Thanked 366 Times in 300 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Sky's New Router / HUB SR101

      Quote Originally Posted by Shonk View Post
      If this doesnt have gigabit and 300mbit
      its a waste of time and money on the part of sky
      The details / specs are undocumented so far. There are are a few people who frequent this forum that are on the Beta Test for Sky. As they have agreed to keep things quiet, they are obviously saying nothing about it. Which shows that they can be trusted 100%

      The Hub that has been sent out to our new member, sort of gives me the impression, that it was infact an error made by Sky and that it is not meant for release as such at this stage.

      Obviously If Sky request that we remove the references we are happy to do so, at this point in time. But TBH it seems pretty futile now anyway.

      Everything that is known is what is in this thread and the other one so far.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser

    4. #33
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,206
      Thanks
      108
      Thanked 366 Times in 300 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Sky's New Router / HUB SR101

      Quote Originally Posted by deadman1984 View Post
      yea true its just the reason i want it to have 300mps wifi is because the sagemcom is holding my range extender back because the 2504n is not 300mps wifi there for the range extender is only managing what the router can do.
      The results are due 26th July, so possibly a mention about it then.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser

    5. #34
      deadman1984's Avatar
      deadman1984 is offline Sky User Member
      Exchange: Ponteland Newcastle Upon Tyne
      Broadband ISP: BT Infinity 1
      Router: tp link archer d7 + draytek vigor 130 modem
      Sky TV: Sky+ HD + multi
      Join Date
      Sep 2009
      Location
      newcastle upon tyne uk
      Posts
      3,213
      Thanks
      0
      Thanked 28 Times in 25 Posts

      Re: Sky's New Router / HUB SR101

      hum possible lets hope so reader

    6. #35
      buddbuttocks's Avatar
      buddbuttocks is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR-102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      249
      Thanks
      0
      Thanked 25 Times in 18 Posts

      Re: Sky's New Router / HUB SR101

      I'm probably not revealing too much by saying fibre and ADSL are both supported as standard. As for the rest of the specs, it's fine, but nothing to get excited about. It has some interesting features. For a router for the masses, reliability is the most important "feature" IMO. If you need power, piggyback another router. Anyone else concerned by the lack of any ethernet lights on the front?

    7. #36
      Fryingpan77's Avatar
      Fryingpan77 is offline Sky User Member
      Exchange: Shipley
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Fibre
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2012
      Location
      Bradford
      Posts
      668
      Thanks
      95
      Thanked 33 Times in 32 Posts

      Re: Sky's New Router / HUB SR101

      Quote Originally Posted by buddbuttocks View Post
      I'm probably not revealing too much by saying fibre and ADSL are both supported as standard. As for the rest of the specs, it's fine, but nothing to get excited about. It has some interesting features. For a router for the masses, reliability is the most important "feature" IMO. If you need power, piggyback another router. Anyone else concerned by the lack of any ethernet lights on the front?
      I take it their is no other version of this hub, with a dedicated VDSL port for fibre uses.
      With sky since 1997.

    8. #37
      jwardy07's Avatar
      jwardy07 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2010
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky's New Router / HUB SR101

      I just hope it works with my Synology DS112J!! As i cannot get it to work with my Sagem G Router!

    9. #38
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      26,836
      Thanks
      764
      Thanked 2,137 Times in 2,016 Posts

      Re: Sky's New Router / HUB SR101

      Quote Originally Posted by jwardy07 View Post
      I just hope it works with my Synology DS112J!! As i cannot get it to work with my Sagem G Router!
      Strange. Perhaps you could post a thread in the 'Askig for Help' section?

      Asking for help

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

    10. #39
      deadman1984's Avatar
      deadman1984 is offline Sky User Member
      Exchange: Ponteland Newcastle Upon Tyne
      Broadband ISP: BT Infinity 1
      Router: tp link archer d7 + draytek vigor 130 modem
      Sky TV: Sky+ HD + multi
      Join Date
      Sep 2009
      Location
      newcastle upon tyne uk
      Posts
      3,213
      Thanks
      0
      Thanked 28 Times in 25 Posts

      Re: Sky's New Router / HUB SR101

      it better have wireless n I e 300mps or ill be disappointed i know i am been fussy but i would prefer the latest tech plus id rather sky supply these routers with all the latest stuff on save me buying a expensive router just to do the same job.

    11. #40
      andrewjr's Avatar
      andrewjr is offline Sky User Member
      Exchange: NDSIT
      Broadband ISP: Plusnet
      Router: Netgear R7000 Nighthawk
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      1,225
      Thanks
      27
      Thanked 138 Times in 106 Posts

      Re: Sky's New Router / HUB SR101

      Quote Originally Posted by Shonk View Post
      If this doesnt have gigabit and 300mbit
      its a waste of time and money on the part of sky
      just let us use our own routers and have no support from sky, those that do want/need support can use their router. problem solved for everybody

     

     
    Page 4 of 25 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2014. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION | SEO by vBSEO