Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 63k members.


    Advertisement

    Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
    Results 11 to 20 of 25

    Sky Launch New Sky+HD Box With 1TB HDD

    This is a discussion on Sky Launch New Sky+HD Box With 1TB HDD within the Sky news and announcements forums, part of the SkyUser Announcements category; I think the new box is the smaller size. But not 100% sure....

    1. #11
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,206
      Thanks
      108
      Thanked 366 Times in 300 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Sky Launch New Sky+HD Box With 1TB HDD

      I think the new box is the smaller size. But not 100% sure.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser


    2. Advertisement
    3. #12
      cheesepervert's Avatar
      cheesepervert is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jan 2010
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Launch New Sky+HD Box With 1TB HDD

      new box is much smaller, bout 70% the size of the pvr4, saw the 1tb in the flesh today, had to try my best not to steal it! not to sure about the black remote tho, think id stick with the silver one if i had the money to order one.

    4. #13
      skypaulusplus's Avatar
      skypaulusplus Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Sky Launch New Sky+HD Box With 1TB HDD

      i think its just the pvr4 amstrad with redesigned pastics and a bigger hard drive, literrally

      you should see my box, its like bluepeter did it

    5. #14
      chronic's Avatar
      chronic is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Sagemcom 2504N
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jul 2007
      Posts
      88
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Launch New Sky+HD Box With 1TB HDD

      Quick question do these NEW Amstrand SKYHD 1TB boxes have Component out on back of boxes ??

      Why I ask had issues with my Thompson giving me HDCP errors using component now...

      Thanks..

      Ps. Sony tv is HD Ready and only does it on thompson fine on other 3 items I have which uses HDMI.

    6. #15
      skypaulusplus's Avatar
      skypaulusplus Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Sky Launch New Sky+HD Box With 1TB HDD

      no, component has been dropped since the tompsons, because o hcdp

    7. #16
      Anderzander's Avatar
      Anderzander is offline Sky User Member
      Exchange: Poulton-le-Fylde
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      59
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Launch New Sky+HD Box With 1TB HDD

      Would they sell me this box without the HD package or installation?

      I notice on their site, when you are a new customer, you can add the box with no HD package when you don't have a HD telly .....

    8. #17
      skypaulusplus's Avatar
      skypaulusplus Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Sky Launch New Sky+HD Box With 1TB HDD

      no, the 1tb is different it needs a 12 month hd pack and 60 install
      however, you could geton from Amstrad DRX895 Sky+HD Digibox (1TB) | Sky+ HD | Satbuyer and just tell sky you have a new box, but sky havent released them to private installers yet, so maybe wait till prices come clear?

    9. #18
      Anderzander's Avatar
      Anderzander is offline Sky User Member
      Exchange: Poulton-le-Fylde
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      59
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Launch New Sky+HD Box With 1TB HDD

      Oooo - shiny!

      thank you! :-)

    10. #19
      RABSMITH34's Avatar
      RABSMITH34 is offline Sky User Member
      Exchange: 01563
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: sky+HD 1TB
      Join Date
      Feb 2010
      Posts
      9
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Launch New Sky+HD Box With 1TB HDD

      got my sky+hd 1tb yesterday.249 + 60 install. 12 months sky hd pack needed.i removed my old rusty dish b4 the engineer came.got a new dish and octo lnb fitted for the 60. new box is a lot faster than the old hd box. a lot smaller as well. looks good.

    11. #20
      v.staplehurst's Avatar
      v.staplehurst is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2009
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Unhappy Re: Sky Launch New Sky+HD Box With 1TB HDD

      I like the look and idea of the new box, however the same problem as before raises it's ugly head. - Can I copy all my existing Series and Movies from my existing box on to the new one.

      I keep having this problem even, when in the past the box has been changed for some fault or other, I have had to sacrifice episodes of favourite shows like Dollhouse, Heroes, Suprnatural, True Blood etc.

      i don't really want to catch up on iplayer. I like to watch the HD shows on my plasma through a good quality hi fi set up.

      There's never really a good time to change over boxes as I am taping most nights, but tend to watch mainly at weekends, due to work and family commitments.

      What to do ..... what to do.....

     

     
    Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2014. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION | SEO by vBSEO