Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 63k members.


    Advertisement

    View Poll Results: Have you self upgraded yet?

    Voters
    155. You may not vote on this poll
    • Yes

      110 70.97%
    • No

      29 18.71%
    • Will wait for rollout

      9 5.81%
    • Still using my own

      7 4.52%
    • Not on Sky

      0 0%
    Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast
    Results 11 to 20 of 130

    Get your Sky V1 Firmware here!

    This is a discussion on Get your Sky V1 Firmware here! within the Sky news and announcements forums, part of the SkyUser Announcements category; Many thanks...

    1. #11
      VEG's Avatar
      VEG
      VEG is offline Sky User Member
      Exchange: Maesteg
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ box
      Join Date
      Oct 2007
      Posts
      142
      Thanks
      2
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Get your Sky V1 Firmware here!

      Many thanks


    2. Advertisement
    3. #12
      dtr44's Avatar
      dtr44 is offline Sky User Member
      Exchange: halfway wshal
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      glasgow
      Posts
      1,022
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Get your Sky V1 Firmware here!

      cant believe the speed diffrence [up from 4 mb to 9.5 mb that firmware is realy amazing ] cheers

    4. #13
      tequilacrush's Avatar
      tequilacrush is offline Sky User Member
      Exchange: Haslington / Crewe
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2007
      Location
      Crewe
      Posts
      38
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Get your Sky V1 Firmware here!

      I'm just testing the uPnP of the firmware to see if it actually works this time round, but only time will tell
      Everything is good so far though. I have a much better noise margin compared to normal... which is the only thing I've noticed so far...

    5. #14
      Nigelh's Avatar
      Nigelh is offline Sky User Beta tester
      Exchange: Hitchin
      Broadband ISP: Mid
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: and Multiroom
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Hitchin
      Posts
      232
      Thanks
      5
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Get your Sky V1 Firmware here!

      Great stuff thanks guys, 5 minutes and no glitches. If only all updates were that smooth.

    6. #15
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,206
      Thanks
      108
      Thanked 366 Times in 300 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Get your Sky V1 Firmware here!

      5 minutes? Is the server that slow?

      We have now added a zipped version of this to download.


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser

    7. #16
      Ardbeggordon's Avatar
      Ardbeggordon is offline Sky User Member
      Exchange: Wideopen
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: N/A
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Newcastle Upon Tyne
      Posts
      33
      Thanks
      6
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Get your Sky V1 Firmware here!

      Thanks Guys Was Nae Bother !


    8. #17
      Max_UK's Avatar
      Max_UK is offline Sky User Member
      Exchange: Swandean
      Broadband ISP: Sky Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Worthing
      Posts
      43
      Thanks
      3
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Get your Sky V1 Firmware here!

      Many thanks NewsreadeR,

      All worked smoothly. The download was a matter of seconds, the router took about 5 mins to load up the new firmware.

      (Its taken me another 30 minutes to work out that I can't put my speedtest results in my signature )

      Regards to all,

      Max

    9. #18
      WayneM's Avatar
      WayneM is offline Sky User Member
      Exchange: Blackwood
      Broadband ISP: O2 Standard
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2007
      Location
      Wales
      Posts
      39
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Get your Sky V1 Firmware here!

      Just updated , thanks for the link.

    10. #19
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,206
      Thanks
      108
      Thanked 366 Times in 300 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Get your Sky V1 Firmware here!

      Its taken me another 30 minutes to work out that I can't put my speedtest results in my signature
      You should be able to - Send me an email with the code for it if you struggle. newsreader at sitename.co.uk


      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~


      Follow us on Twitter @skyuser

    11. #20
      Mr Zippy's Avatar
      Mr Zippy is offline Sky User Member
      Exchange: NDFAV
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2008
      Posts
      28
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Get your Sky V1 Firmware here!

      Updated all OK here

      Not that I had any real issues, lets hope I don't start to have them now.

      Speed and SNR as they were before.

      I note it still does not support WPA2, is that in a different hardware version of the router or have Sky not enabled it?

     

     
    Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast

    LinkBacks (?)


    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2014. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION | SEO by vBSEO