Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 8 of 8

    sky go not working

    This is a discussion on sky go not working within the Sky Go forums, part of the Other Sky help and support category; I was urged to download the new sky go app which i did but its not working, i just get ...

    1. #1
      Awest3's Avatar
      Awest3 is offline Sky User Member
      Exchange: 01527
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      159
      Thanks
      4
      Thanked 2 Times in 2 Posts

      sky go not working

      I was urged to download the new sky go app which i did but its not working, i just get a black screen and nothing else.

      suggested that 'Cisco video guard' was the problem so i removed it and skygo app then reinstalled skygo but i still have the same issue.

      any thoughts?
      thanks Al


    2. Advertisement
    3. #2
      lettice's Avatar
      lettice is offline Sky User Member
      Exchange: 0.4 mile away and cabinet 350 yards
      Broadband ISP: Sky Fibre Max
      Router: ER110UK Sky Q hub
      Sky TV: SkyQ2tb + minis
      Join Date
      Jun 2011
      Location
      England
      Posts
      2,034
      Thanks
      12
      Thanked 191 Times in 182 Posts

      Re: sky go not working

      Try doing the following;

      1. Uninstall Sky Go
      2. Uninstall Cisco VideoGuard - uninstall all versions (you may have more than one)
      3. Delete the SkyGo and Sky directories in the c:/users/xxxxxxx/appdata/roaming directory
      4.Restart your PC.
      5. Reinstall

    4. #3
      Awest3's Avatar
      Awest3 is offline Sky User Member
      Exchange: 01527
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      159
      Thanks
      4
      Thanked 2 Times in 2 Posts

      Re: sky go not working

      Thanks for this, I did all this again but same result.
      If I click on the blank screen after reinstalling it comes up with a msg from Win Defender saying that some options have been disabled for this application and gives an option to allow, which I do. I've checked Win Defender and it allows 'sky go' through. I also disabled defender to test, it made no difference. Can't see why I'm getting this issue as everything worked ok until I downloaded the new app. Can I get the old app back from anywhere?. Thanks Al

    5. #4
      Awest3's Avatar
      Awest3 is offline Sky User Member
      Exchange: 01527
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      159
      Thanks
      4
      Thanked 2 Times in 2 Posts

      Re: sky go not working

      also found that the app is using up to 60% of CPU whilst presenting a black screen.

    6. #5
      lettice's Avatar
      lettice is offline Sky User Member
      Exchange: 0.4 mile away and cabinet 350 yards
      Broadband ISP: Sky Fibre Max
      Router: ER110UK Sky Q hub
      Sky TV: SkyQ2tb + minis
      Join Date
      Jun 2011
      Location
      England
      Posts
      2,034
      Thanks
      12
      Thanked 191 Times in 182 Posts

      Re: sky go not working

      It may also be this that was reported on the sky community pages;

      Look at the second post:
      https://helpforum.sky.com/t5/Sky-Go-...d/td-p/2983995

      https://www.supereasy.com/sky-go-not-working-fixed/

    7. #6
      Awest3's Avatar
      Awest3 is offline Sky User Member
      Exchange: 01527
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      159
      Thanks
      4
      Thanked 2 Times in 2 Posts

      Re: sky go not working

      Thanks for the reply, unfortunately I've tried these, a few times and they don't work for me. Thanks Al

    8. #7
      tenar's Avatar
      tenar is offline Sky User Member
      Exchange: Newcastle NINE
      Broadband ISP: sky fibre max
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: none
      Join Date
      Mar 2009
      Location
      newcastle co down
      Posts
      460
      Thanks
      0
      Thanked 47 Times in 45 Posts

      Re: sky go not working

      some anti virus programmes also cause this issue check their firewalls

    9. #8
      Awest3's Avatar
      Awest3 is offline Sky User Member
      Exchange: 01527
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      159
      Thanks
      4
      Thanked 2 Times in 2 Posts

      Re: sky go not working

      Thanks for the reply, I have disabled defender and tried that, no joy. I don't have any virus checker running. Al

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION