Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
    Results 21 to 30 of 51

    How do I get sky player in WMC?

    This is a discussion on How do I get sky player in WMC? within the Sky Go forums, part of the Other Sky help and support category; good stuff...

    1. #21
      haymaker's Avatar
      haymaker is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Nov 2009
      Posts
      10
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: How do I get sky player in WMC?

      good stuff
      Last edited by haymaker; 20-11-09 at 09:23 PM.


    2. Advertisement
    3. #22
      The Saturday Boy's Avatar
      The Saturday Boy is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2008
      Posts
      7
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: How do I get sky player in WMC?

      I din't have an strCountryCode...

    4. #23
      param's Avatar
      param is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Oct 2009
      Posts
      53
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: How do I get sky player in WMC?

      Once you get to program guide, click on it and on the right you should see strCountryCode.

      Can you upload a screen shot so we can check your in the right area.

    5. #24
      Undecided Adrian's Avatar
      Undecided Adrian is offline Sky User Member
      Exchange: Stevenage
      Broadband ISP: BT
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2007
      Posts
      2,539
      Thanks
      1
      Thanked 23 Times in 21 Posts

      re: How do I get sky player in WMC?

      Well got it to show up the Sky icon, now it refuses to install Sky player.

      Looks like I'll stick to the slingbox.
      I'm a PC, and Windows 7 Backup saved my sanity when BitDefender imploded !!!

    6. #25
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,212
      Thanks
      108
      Thanked 377 Times in 305 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: How do I get sky player in WMC?

      I have just managed to get mine working. Its a bit fiddly but it works eventually.

      I had to delete the files as listed above in C:\ProgramData\Microsoft\eHome and then opened Media Centre, then Tasks, Settings, General, Automatic Download Options, click Download now.

      I then shut down WMC and then reopened it and the Sky Player icon was there. It did refuse to install first, so I repeated the above and tried again. It now works fine. It could possibly be a firewall issue on your PC as I had a couple of nag screens asking for the program to allow access.

      PS I don't have a TV Tuner card either.
      Attached Thumbnails Attached Thumbnails How do I get sky player in WMC?-skynewswmc.jpg  




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    7. #26
      Undecided Adrian's Avatar
      Undecided Adrian is offline Sky User Member
      Exchange: Stevenage
      Broadband ISP: BT
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2007
      Posts
      2,539
      Thanks
      1
      Thanked 23 Times in 21 Posts

      Re: How do I get sky player in WMC?

      now it has removed the Sky icon and refusing to download anything and I can't put the old folder back.

      I give up.
      I'm a PC, and Windows 7 Backup saved my sanity when BitDefender imploded !!!

    8. #27
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,212
      Thanks
      108
      Thanked 377 Times in 305 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: How do I get sky player in WMC?

      Just opening MC again should automatically put the required files back. (I didn't delete the folder, just the contents)




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    9. #28
      ellisbodds's Avatar
      ellisbodds is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Virgin Media
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Nov 2009
      Posts
      9
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: How do I get sky player in WMC?

      I don't have the strCountryCode key in my registry... I have deleted the program data.


    10. #29
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,212
      Thanks
      108
      Thanked 377 Times in 305 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: How do I get sky player in WMC?

      I didn't have to do anything in the registry, just as posted above.

      http://www.skyuser.co.uk/forum/sky-p...tml#post246341

      I am hopefully going to do a tutorial over the next few days and publish it on here, as tbh it was a bit of a pain in the behind, and should just work.




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    11. #30
      ellisbodds's Avatar
      ellisbodds is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Virgin Media
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Nov 2009
      Posts
      9
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: How do I get sky player in WMC?

      That didn't work for me . Strangely, I can see all of the Sky Player channels in the guide, but when I select one it make the selection noise and nothing at all happens. I do not have a TV tuner card in my PC.

     

     
    Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION