Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 18 of 18

    After DLM i think Worse (Advise ME ! plz)

    This is a discussion on After DLM i think Worse (Advise ME ! plz) within the Sky & DLM forums, part of the Sky Broadband help and support category; just go through T1 questions for a slow connection and then tell CST to uncap your line...

    1. #11
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: SSRAD
      Broadband ISP: NOWTV Fab Fibre
      Router: NOWTV Hub 2
      Sky TV: NowTV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      Peasedown St. John, Bath
      Posts
      9,379
      Thanks
      4
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: After DLM i think Worse (Advise ME ! plz)

      just go through T1 questions for a slow connection and then tell CST to uncap your line
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket


    2. Advertisement
    3. #12
      Howie1's Avatar
      Howie1 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Apr 2010
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: After DLM i think Worse (Advise ME ! plz)

      Quote Originally Posted by User05 View Post
      Yeah, you have loads of room for more upstream speed. Before you ring sky to uncap you, plug into your test socket. You may find the connection unstable in an extension socket if the line is reconfigured.

      08442410515 is sky's number.
      Could i move it back again once the re-config is done ?

    4. #13
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: SSRAD
      Broadband ISP: NOWTV Fab Fibre
      Router: NOWTV Hub 2
      Sky TV: NowTV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      Peasedown St. John, Bath
      Posts
      9,379
      Thanks
      4
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: After DLM i think Worse (Advise ME ! plz)

      You can but it'll likely go down again. If it does its your internal wiring holding it back which is for you resolve
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    5. #14
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: After DLM i think Worse (Advise ME ! plz)

      Could i move it back again once the re-config is done ?
      I am not quite sure what you mean. Where have you moved it from? Are you in the Master or Test socket? All you seem to have done is change the filter, so put a big red cross on the duff one or throw it in the bin.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    6. #15
      Howie1's Avatar
      Howie1 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Apr 2010
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: After DLM i think Worse (Advise ME ! plz)

      srry for later replay the computer is up stairs as there me misse won't hav the comp down stairs.
      By test socket do u mean a socket bulid into the wall ?

    7. #16
      Howie1's Avatar
      Howie1 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Apr 2010
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: After DLM i think Worse (Advise ME ! plz)

      i just got off the phone didn't get past tier 1 or put though to some1 else.

      *They said my line could only hold 5mb but its was 6-7mb

      *The lowered it down to 4mb and left the upstream the same (256)

      *I said i was happy at 6mb it was the up stream a was going on about

      *So they redone it an put it back up to six and uped the upstream to (671)

      Correct me if am wrong but saying my line can only hold 5mb but its ok on 7mb is that there way of capping me ?

    8. #17
      User05's Avatar
      User05 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Dec 2008
      Posts
      3,030
      Thanks
      0
      Thanked 171 Times in 164 Posts

      Re: After DLM i think Worse (Advise ME ! plz)

      The probable reason for why your line isn't holding any higher is sky probably noted there are too many errors building and wouldn't uncap it further due to inevitable stability issues. If you're plugged into an extension socket at the moment, then move the router to the test socket using no extension cables to the router. Once there, then sky should be able to uncap the line without issues.

    9. #18
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: After DLM i think Worse (Advise ME ! plz)


      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION