Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 16 of 16

    Won't connect - getting searchme100???

    This is a discussion on Won't connect - getting searchme100??? within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; virus scan finished and she didn't have any (interestingly I did a scan at the same time and I had ...

    1. #11
      CTaylor1968's Avatar
      CTaylor1968 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Won't connect - getting searchme100???

      virus scan finished and she didn't have any (interestingly I did a scan at the same time and I had 2!!) so I think it must be sky.


    2. Advertisement
    3. #12
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,188
      Thanks
      18
      Thanked 56 Times in 52 Posts

      Re: Won't connect - getting searchme100???

      Has she down a full virus scan, perhaps install a couple of programs as they might pick up things that the other have missed. I would recoemend Ad-aware and Spywareblaster.

    4. #13
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Won't connect - getting searchme100???

      Quote Originally Posted by CTaylor1968 View Post
      virus scan finished and she didn't have any (interestingly I did a scan at the same time and I had 2!!) so I think it must be sky.
      It could be Spyware, the link I gave you before is excellent at detecting it - and its free for 30 days




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    5. #14
      stevelaw's Avatar
      stevelaw is offline Sky User Member
      Exchange: Norton (01642)
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      191
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Won't connect - getting searchme100???

      Definately sounds more like ad or spy ware to me. All of the above.

      Ad-aware and Spybot Search and Destroy are my favourites for finding them. And Yes I like Spywareblaster for preventing them (along with Spybot's innoculation). Run AVG that NR links to as well. You are always better trying with several programs, no one program catches everything, you're best trying a good old pincer movement...

      But as you say, difficult to do any of this long distance. Maybe you could burn them to CD and post it then resume phone operations...

    6. #15
      yodasarmpit's Avatar
      yodasarmpit is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      West Lothian, Scotland
      Posts
      196
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Won't connect - getting searchme100???

      has she installed the wikiseek toolbar extention Wikiseek - Get the Search Plugin ?
      If so try uninstalling that, it's about the only thing I could find on the net relevant.

    7. #16
      stevelaw's Avatar
      stevelaw is offline Sky User Member
      Exchange: Norton (01642)
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2007
      Posts
      191
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Won't connect - getting searchme100???

      Its possibly a CoolWeb variant (nasty - hard to get rid of). Have a look at these.

      searchmeup/Windial32.exe - Wilders Security Forums
      CWS Variants - Wilders Security Forums

      Its in one of those topics but this may help Trend Micro™ CWShredder™

     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION