Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 15 of 15

    Cannot Login to Tesco/Argos etc

    This is a discussion on Cannot Login to Tesco/Argos etc within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Originally Posted by Saturday So help me understand. Sky have just one DNS address which presumably points to a large ...

    1. #11
      Jackson_50's Avatar
      Jackson_50 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      24
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Quote Originally Posted by Saturday View Post
      So help me understand. Sky have just one DNS address which presumably points to a large server farm. If a number of these servers were affected then surely this problem would be random and intermittent as each time a DNS request was made it would be chance whether it was served by an affected server or not?

      This doesn't seem to be the issue that terrywood was experiencing.
      Agreed on the first point. But on the second, no. The issue terrywood described was not being able to log into https / secured websites. This is the very same issue known to have been caused by the Sky DNS (not operated by sky).

      On your last point, i also agree. It was random + intermittent.


    2. Advertisement
    3. #12
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48
      This is the very same issue known to have been caused by the Sky DNS
      Or the other common factor which has been reported is McAfee causing this problem.




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    4. #13
      karanja's Avatar
      karanja is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Nov 2006
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      I also had that problem.I also used the free mcafee.Have found that if you disable the privacy service,I can get into all the sites that I need to use a password for.Am going to get rid of it and go back to AVG.

    5. #14
      Jackson_50's Avatar
      Jackson_50 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      24
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re:

      Sounds like a plan, never liked McAfee much neither.

    6. #15
      hugo15's Avatar
      hugo15 is offline Sky User Member
      Exchange: Ingleby Barwick
      Broadband ISP: Base
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Dec 2006
      Posts
      28
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Guys, you have just saved my life!!

      My Sky Broadband was activated today and I have spent the last 2 hours messing round with my security settings and un-installing IE7 to try to get signed into hotmail (as well as incurring the wrath on my wife). Then decided to put my brain in gear and remembered reading about this forum when I was deciding whether to go with Sky or not.

      One quick click to disable the privacy thingy in McAfee and hey presto I can now get in!!!!!!!!

      I had even phoned Sky Tech help (I was getting desperate!) as I couldn't get into my sky e-mail account. Perhaps he should just read on here.

      Interestingly through I have been using McAfee with my Tesco dial up while I waited for activation and I had the privacy thing running and everything worked fine. Any ideas why it should stop now?

     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION