Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 8 of 8

    No IP address

    This is a discussion on No IP address within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; activation date was last wednesday. phoned sky and when we looked at the set up page the bit where your ...

    1. #1
      jarr's Avatar
      jarr is offline Sky User Member
      Exchange: BT
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: SkyHD box
      Join Date
      Nov 2006
      Posts
      129
      Thanks
      9
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      No IP address

      activation date was last wednesday.

      phoned sky and when we looked at the set up page the bit where your ip address is supposed to be there isn't one
      Last edited by NewsreadeR; 20-11-06 at 11:30 PM.


    2. Advertisement
    3. #2
      Hoagie's Avatar
      Hoagie is offline Sky User Member
      Exchange: Gedling (EMGDDLI)
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Nottingham
      Posts
      271
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      Is the router's I light on?

      If not is the cabling all done according to the little book that comes with the router?

    4. #3
      Hoagie's Avatar
      Hoagie is offline Sky User Member
      Exchange: Gedling (EMGDDLI)
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Nottingham
      Posts
      271
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      PS. I think you mean IP address not ISP address, unfortunately you can't change the thread title now.

    5. #4
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48
      no but I can and have done




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    6. #5
      gingerbreadman06's Avatar
      gingerbreadman06 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      13
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      if your not getting an ip address run a sky test (probably error 300)
      assuming u have a internet light
      theres a few things u can try
      1 power off the broadband box for a minute and reconnect power supply check for a ip again
      2 power off for an hour then reconnect and check again
      then if neccesary u may have to conact sky to kill your session at the exchange
      chess a bunch of kings sit about as the pawns are sent to their death's , now if all the pawns got together maybe talked the rook's round

    7. #6
      The Doctor's Avatar
      The Doctor is offline Skyuser Member
      Exchange: SSNOR
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      England
      Posts
      603
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      when people are running sky test remember click conection status first then disconect.

      if you still dont get an ip we would need to take a look phone ts.

    8. #7
      Sammyok's Avatar
      Sammyok is offline Sky User Member
      Exchange: Salvington
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Nov 2006
      Location
      Worthing
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      We have the same problem ourselves and rung sky on friday after the box turned up 2 days after connection.

      We have a tier 2 call on our account as was told it could be up to 5 days before it is fixed. We are hoping and getting fed up with dial up

      I take it back now - since writing this it has come online! hippee

      Another edit - sky even rang me up to see if it was working.
      Last edited by Sammyok; 21-11-06 at 03:19 PM.

    9. #8
      Helpmeplease's Avatar
      Helpmeplease is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: BT Broadband Option 1 (not for much longer)
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Nov 2006
      Posts
      99
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post

      No IP Address

      This happened to me. My activation date was last Thursday, however their workflow / processes screwed up big time.

      Phoned me on Wednesday to say my activation date was Thursday 16th Nov. Thursday comes and goes... no router. Contacted Sky and was informed that if no activation letter had been sent/received, it wouldn't trigger a router to be sent out. The Router was sent out and arrived with the activatation letter on Monday (letter posted dated back to the 15th Nov).

      Plug router in, ADSL Sync light appears - but no IP address assigned and 'CHAP Authenticated Failed' appearing in router log.

      Sky Provisions Response, to the problem (in brief detail):

      Sky have two systems in place (presumbly BT eCo & Sky's own Workflow system of somesort e.g. BPM). The first system e.g. BT, reported the order was completed, however the second system e.g. presumbly Sky's own system - said the order was still in progress.

      I was told to hang on in their as it isn't a major disaster and it will go live at somepoint in the next couple of days. The order at Sky is stuck at 'Work In Progress'. Give them a call if it doesn't work by Thursday. .

      Tried this evening (Tuesday) and waahey... couldn't believe it, the Sky Broadband website loaded. Amazing.

      Keep trying, it will go live - it's possibly like my issue. The Workflow at Sky hadn't caught up with BT's system and therefore I was like yourself, left in limpo.

      Still can't login to the SkyBroadband website, as it keeps saying I don't have permission to use the service. Don't really care at the moment.

      Recommend you contact Provisioning, I think it was option 1 & then option 3. When I've spoken to them, they have been very helpful.

      Good luck.
      Last edited by Helpmeplease; 21-11-06 at 09:02 PM. Reason: additional info.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION