Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 4 of 4

    Connect connection was OK for a while, now going offline frequently

    This is a discussion on Connect connection was OK for a while, now going offline frequently within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Hi folks, Here was I thinking my connection had finally sorted itself out. The last week, my speeds were great, ...

    1. #1
      deebers's Avatar
      deebers is offline Sky User Member
      Exchange: Scotstoun
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      Glasgow
      Posts
      18
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Connect connection was OK for a while, now going offline frequently

      Hi folks,

      Here was I thinking my connection had finally sorted itself out. The last week, my speeds were great, but since today especially, my connection has been dropping frequently again…

      Anyone else using the Connect package having the same problem?


    2. Advertisement
    3. #2
      Keiran2K8's Avatar
      Keiran2K8 is offline Skyuser Serial Spammer
      Exchange: Redditch
      Broadband ISP: Max & VM VIP-85 & Be* Pro
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Redditch, WestMidlands, England, UK
      Posts
      3,763
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      3
      Not on connect but a very low noise margin could cause the connection to drop?

      What are you stats? Sorry if your re-posting them.. Being too lazy to search!

    4. #3
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,188
      Thanks
      18
      Thanked 56 Times in 52 Posts
      Quote Originally Posted by deebers View Post
      Anyone else using the Connect package having the same problem?
      I can't say I have had these problems as my connection has been quite reliable with few disconnections.

    5. #4
      deebers's Avatar
      deebers is offline Sky User Member
      Exchange: Scotstoun
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      Glasgow
      Posts
      18
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Here are my stats…

      ADSL Link Downstream Upstream
      Connection Speed 8096 kbps 448 kbps
      Line Attenuation 19.0 db 11.0 db
      Noise Margin 14.8 db 21.0 db

      This was after several attempts after the LCP was down this morning.

      Incidentally, when I try http://www.speedtest.bbmax.co.uk/ my upload speed is virtually non-existent!

      I'm assuming this problem is getting fixed at Sky - I'm only willing to put up for this for another few days - if not - I'm outta here!
      Last edited by deebers; 16-11-06 at 08:33 AM.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION