Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 8 of 8

    Pre-install advice

    This is a discussion on Pre-install advice within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Hi,am presently on talktalk dial-up.Ordered sky broadband 09/11 and install box arrived 12/11.Have estimated live date of 20/11.Now as you ...

    1. #1
      karanja's Avatar
      karanja is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Nov 2006
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Pre-install advice

      Hi,am presently on talktalk dial-up.Ordered sky broadband 09/11 and install box arrived 12/11.Have estimated live date of 20/11.Now as you do I couldn't resist sticking on the cd-rom.Anyway ended up with the sky logo and something else on my desktop.I sent them both to the recycle bin and removed them.Now I use Mozilla but now if I open IE it comes up sky broadband log in page. am I
      A--- The line already active or
      B--- just went to far with the cd-rom.
      Not too clever with the computer and although not yet a silver surfer most certainly a receding surfer!!
      Thanks in anticipation.


    2. Advertisement
    3. #2
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48
      Hi

      Try this

      Open ie

      1) at the top it says tools, click on that then click on internet options

      2) Where it says home page at the top type in www.google.com or whatever start page you want in there

      3) Click on apply bottom right hand corner

      4) Try closing and opening IE

      hope that helps




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    4. #3
      karanja's Avatar
      karanja is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Nov 2006
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Mate I've done as you said but on the top of the screen it says,
      Internet explorer provided by sky broadband.Ive nothing BB connected yet.Haven't a clue whats going on.
      Last edited by karanja; 15-11-06 at 06:50 PM.

    5. #4
      dtr44's Avatar
      dtr44 is offline Sky User Member
      Exchange: halfway wshal
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      glasgow
      Posts
      1,022
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post

      hi

      sky's disc has ie6[supplied by sky]and when you installed it it replaced ie6 [the previous version ]if you want rid of it that desperately reboot to previous settings [start,all programs ,accesories,system tools,system restore]or just use firefox like any sane person,or just live with it [think my ie6 is provided by bt[from about a year ago]

    6. #5
      jameseb's Avatar
      jameseb is offline Sky User Member
      Exchange: Llanishan SWLNI
      Broadband ISP: Connect - but soon Max (4/1/06)
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      South Wales
      Posts
      174
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      As dtr42 has said it is just a customized version of ie6 on the install disk which provides the "Internet Explorer provided by Sky Broadband" title and doesnt mean that you are connected to the sky network as of yet....

      If you want to get rid of it you can edit your internet explorer title bar from in the windows registry

      Please please only use regedit to edit your registry if you know what your doing as it can cause serious system problems if you mess it up.... also i would backup your existing registery in case you make any mistakes...

      To do this click start then run and type in regedit

      Now navigate to HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main and select the Window Title Key which should read something like: Internet Explorer Provided By Sky Broadband.

      Open up the Window Title Key and delete the text in the value field and then close the registry editor then restart your pc and the "Internet Explorer Provided by Sky Broadband" will be gone...


      More Details can be found on doing this from M$ here: http://support.microsoft.com/kb/176497

      Hope that helps
      Last edited by jameseb; 15-11-06 at 08:14 PM. Reason: Highlighted Edit Warning
      Арте́льный горшо́к гу́ще кипи́т. (Moral: Working as a team produces better results!)

      имейте большое рождество и С Новым годом (have a great christmas and a happy new year )

      Dont ya just love russian proverbs!

      J-ames

    7. #6
      Keiran2K8's Avatar
      Keiran2K8 is offline Skyuser Serial Spammer
      Exchange: Redditch
      Broadband ISP: Max & VM VIP-85 & Be* Pro
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Redditch, WestMidlands, England, UK
      Posts
      3,763
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      3
      Doing what james said will solve the problem, Though "Read his highlighted warning"

    8. #7
      karanja's Avatar
      karanja is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Nov 2006
      Posts
      16
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Thanks for the help people.I'll just leave it till I become active and see what happens.

    9. #8
      ronsil's Avatar
      ronsil is offline Sky User Member
      Exchange: 0161980
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Altrincham
      Posts
      34
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      I think if it worries you that much you could perhaps install another browser (Firefox?) then un install IE7 and then reinstall a newIE7 from the Microsoft Website you would then have a shiny new version without the Sky header.
      If you must, afterwards you could uninstall Firefox (shame!!)

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION