Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 2 of 2

    Router problem or not activated?

    This is a discussion on Router problem or not activated? within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Good evening, I signed up for Max (my exchange is Ringway and LLU enabled) on 18/10 and was given an ...

    1. #1
      bionicmanc's Avatar
      bionicmanc is offline Sky User Member
      Exchange: Ringway
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Router problem or not activated?

      Good evening,

      I signed up for Max (my exchange is Ringway and LLU enabled) on 18/10 and was given an activation date of today (27/10).
      Today around 2.30pm, I was using the internet via my previous ISP (F2S) when my connection was lost.
      My phone also went down so I assumed that I was in the process of being activated to Sky.
      The phone came back on after about 5 mins but no broadband.....when I connect the Netgear router the 'i' on the front doesn't flash which I assume means it isn't even trying to sync with the exchange...am I right there?
      So is it common for BT to disconnect my connection with my previous supplier and not reconnect with the LLU straight away or could I possibly have a problem with my router?

      Any help or advice appreciated!

      Thanks

      Mark


    2. Advertisement
    3. #2
      vishal's Avatar
      vishal is offline Sky User Member
      Exchange: Kenton Road (LWKROA)
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      NW London
      Posts
      268
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts
      if possible try to view the router page, at http://192.168.0.1 admin/sky
      this will give you more information.

      it does look more like you line has been ceased but not activated. i had a similar problem, all you can do it wait, and phone sky to try and resolve the issue.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION