Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 7 of 7

    Broadband Extender

    This is a discussion on Broadband Extender within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; I received my new Extender Booster yesterday,Which appears to be working ok. However unlike other broadband booster devices I have ...

    1. #1
      highdef's Avatar
      highdef is offline Sky User Member
      Exchange: 01444
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2009
      Location
      Burgess Hill
      Posts
      136
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Broadband Extender

      I received my new Extender Booster yesterday,Which appears to be working ok.
      However unlike other broadband booster devices I have it does not Display a second WiFi name, but instead boosts the orginal WiFi name. Is this correct?
      Or should I see a second WiFi spot next to my original.


    2. Advertisement
    3. #2
      highdef's Avatar
      highdef is offline Sky User Member
      Exchange: 01444
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2009
      Location
      Burgess Hill
      Posts
      136
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Broadband Extender

      Absolutely incredible that no one seems to know the answer to I would of though is a straight forward common question. Looks like I shall have to waste money phoning Sky direct

    4. #3
      Hedgehog1979's Avatar
      Hedgehog1979 is offline Sky User Member
      Exchange: 01506
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HDw box X2
      Join Date
      Mar 2013
      Location
      Livingston
      Posts
      298
      Thanks
      0
      Thanked 32 Times in 31 Posts

      Broadband Extender

      Your booster and your hub do use the same channel so what you are seeing is correct.


      Sent from my iPad using Tapatalk HD

    5. #4
      highdef's Avatar
      highdef is offline Sky User Member
      Exchange: 01444
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2009
      Location
      Burgess Hill
      Posts
      136
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Broadband Extender

      Quote Originally Posted by Hedgehog1979 View Post
      Your booster and your hub do use the same channel so what you are seeing is correct.


      Sent from my iPad using Tapatalk HD
      Many thanks Hedgehog. On the list of all my neibour
      ing WiFi spots does it work off the original one listed

    6. #5
      Hedgehog1979's Avatar
      Hedgehog1979 is offline Sky User Member
      Exchange: 01506
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HDw box X2
      Join Date
      Mar 2013
      Location
      Livingston
      Posts
      298
      Thanks
      0
      Thanked 32 Times in 31 Posts

      Broadband Extender

      I'm pretty sure it it works of whatever one has the strongest signal but not 100% on that.


      Sent from my iPad using Tapatalk HD

    7. #6
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: Broadband Extender

      Quote Originally Posted by highdef View Post
      ................ On the list of all my neibour
      ing WiFi spots does it work off the original one listed
      It works off the router you have paired it with. It will not work off another router till it is reset and paired with that router.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    8. #7
      bubblegun's Avatar
      bubblegun is offline Sky User Member
      Exchange: near Glasgow
      Broadband ISP: Sky ADSL
      Router: Sky
      Sky TV: SkyQ
      Join Date
      Mar 2007
      Location
      Scotland
      Posts
      1,478
      Thanks
      23
      Thanked 122 Times in 117 Posts

      Re: Broadband Extender

      Quote Originally Posted by highdef View Post
      Absolutely incredible that no one seems to know the answer to I would of though is a straight forward common question. Looks like I shall have to waste money phoning Sky direct
      If you don't get free calls to Sky on a Sky landline then you should be using saynoto0870 to get a number that is inclusive on your landline. All providers give inclusive landline calls at weekends to 01 and 02 numbers at least, don't they?

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION