Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 7 of 7

    My Sky

    This is a discussion on My Sky within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Sorry If this is the wrong section. Recently got my My Sky up and going, Never used it since forgetting ...

    1. #1
      cooliocool2's Avatar
      cooliocool2 is offline Sky User Member
      Exchange: Cwmbran
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Aug 2008
      Location
      Cwmbran
      Posts
      72
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      My Sky

      Sorry If this is the wrong section.

      Recently got my My Sky up and going, Never used it since forgetting my log in stuff.

      On the broadband page, I can't see anywhere what my estimated speed is.

      What I do have is this -

      Your Connection Details
      Testing on your broadband connection began on 03/07/2012 and will be completed within 10 days.

      You may notice some variations in your broadband speed and this is normal. We are aiming to give you the best quality experience. Please leave your router on during this time.

      Check back here to confirm the maximum speeds supported by your connection.
      Interesting that DLM quicked in on July (Considering i've had sky well before it was named Sky Max), But it seems to have not updated my speed on My Sky.

      Any Solutions?

      Thanks.
      Last edited by cooliocool2; 23-11-12 at 11:57 AM.


    2. Advertisement
    3. #2
      mattan's Avatar
      mattan is offline Sky User Member
      Exchange: SSSWN
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Oct 2012
      Posts
      489
      Thanks
      21
      Thanked 30 Times in 28 Posts

      Re: My Sky

      Can only suggest you give Sky a call and ask

    4. #3
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: My Sky

      Apart from the actual date mine is the same. DLM training was run again on many lines when the default 7db was dropped by DLM. For most whose line could take it, this resulted in an increase in speed.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    5. #4
      cooliocool2's Avatar
      cooliocool2 is offline Sky User Member
      Exchange: Cwmbran
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Aug 2008
      Location
      Cwmbran
      Posts
      72
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: My Sky

      Quote Originally Posted by Isitme View Post
      Apart from the actual date mine is the same. DLM training was run again on many lines when the default 7db was dropped by DLM. For most whose line could take it, this resulted in an increase in speed.
      I may get back in contact, When I Had my upload increased to 900kb, back in april, and only just noticed its back down to 700 something kb, so i'll give them a bell, its a minor increase but upload is valuable to me.

      Still strange why My Sky not displaying anything about my Broadband Speed.

    6. #5
      cooliocool2's Avatar
      cooliocool2 is offline Sky User Member
      Exchange: Cwmbran
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Aug 2008
      Location
      Cwmbran
      Posts
      72
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: My Sky

      Sorry to double post, forgot to check my upload when I got home, Should I expect to see more off my upload?



      ADSL Link Downstream Upstream
      Connection Speed 6998 kbps 796 kbps
      Line Attenuation 48.0 db 28.2 db
      Noise Margin 5.0 db 13.9 db

    7. #6
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: My Sky

      Looks like your upload is capped at 800kbps, it might be worth giving them a call and asking if they can raise it a bit. You have noise margin in hand so it should be possible. The only problem is that as your speed has been set by DLM, increasing the upload manually may mean the download has to be reduced. It will be up to you whether you think a few kilobits on the upload is worth loosing maybe 1-1.5Mb on the download.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    8. #7
      cooliocool2's Avatar
      cooliocool2 is offline Sky User Member
      Exchange: Cwmbran
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Aug 2008
      Location
      Cwmbran
      Posts
      72
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: My Sky

      Quote Originally Posted by Isitme View Post
      Looks like your upload is capped at 800kbps, it might be worth giving them a call and asking if they can raise it a bit. You have noise margin in hand so it should be possible. The only problem is that as your speed has been set by DLM, increasing the upload manually may mean the download has to be reduced. It will be up to you whether you think a few kilobits on the upload is worth loosing maybe 1-1.5Mb on the download.
      Screw it then, I'm not going back down to 5 meg.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION