Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 4 123 ... LastLast
    Results 1 to 10 of 39
    Like Tree5Likes

    new speed

    This is a discussion on new speed within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; hi guys i just noticed these past few weeks that sky must of been adjusting my speed or changing it ...

    1. #1
      deadman1984's Avatar
      deadman1984 is offline Sky User Member
      Exchange: Ponteland Newcastle Upon Tyne
      Broadband ISP: BT Infinity 1
      Router: dreytek vigor 130 modem + archer c7
      Sky TV: Sky+ HD + multi
      Join Date
      Sep 2009
      Location
      newcastle upon tyne uk
      Posts
      3,235
      Thanks
      0
      Thanked 28 Times in 25 Posts

      new speed

      hi guys i just noticed these past few weeks that sky must of been adjusting my speed or changing it these are the new speed is sky increasing everyone to 24 meg for dsl.

      ADSL Link Downstream Upstream
      Connection Speed 22158 kbps 1142 kbps
      Line Attenuation 19.5 dB 11.2 dB
      Noise Margin 3.2 dB 8.9 dB


    2. Advertisement
    3. #2
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,074
      Thanks
      32
      Thanked 92 Times in 85 Posts

      Re: new speed

      That's a very low noise margin.

    4. #3
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: new speed

      Looks like DLM is applying the new 3 db noise margin to your line.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    5. #4
      deadman1984's Avatar
      deadman1984 is offline Sky User Member
      Exchange: Ponteland Newcastle Upon Tyne
      Broadband ISP: BT Infinity 1
      Router: dreytek vigor 130 modem + archer c7
      Sky TV: Sky+ HD + multi
      Join Date
      Sep 2009
      Location
      newcastle upon tyne uk
      Posts
      3,235
      Thanks
      0
      Thanked 28 Times in 25 Posts

      Re: new speed

      uh what's that do what's caused this change

    6. #5
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: new speed

      Answer that some one else I will leave like

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    7. #6
      deadman1984's Avatar
      deadman1984 is offline Sky User Member
      Exchange: Ponteland Newcastle Upon Tyne
      Broadband ISP: BT Infinity 1
      Router: dreytek vigor 130 modem + archer c7
      Sky TV: Sky+ HD + multi
      Join Date
      Sep 2009
      Location
      newcastle upon tyne uk
      Posts
      3,235
      Thanks
      0
      Thanked 28 Times in 25 Posts

      Re: new speed

      what don't start going weird on me

    8. #7
      dog-man's Avatar
      dog-man is offline Sky User Member
      Exchange: About 130 mtrs from the cabinet.
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Billion 7800N
      Sky TV: Freesat
      Join Date
      Aug 2007
      Location
      Planet Earth
      Posts
      1,592
      Thanks
      85
      Thanked 19 Times in 19 Posts

      Re: new speed

      Esperanto?

    9. #8
      Fryingpan77's Avatar
      Fryingpan77 is offline Sky User Member
      Exchange: Shipley
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Fibre
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2012
      Location
      Bradford
      Posts
      668
      Thanks
      95
      Thanked 33 Times in 32 Posts

      Re: new speed

      Quote Originally Posted by Isitme View Post
      Answer that some one else I will leave like
      Sounds a bit like a geordie yoda

      Sent from my ST18i
      With sky since 1997.

    10. #9
      deadman1984's Avatar
      deadman1984 is offline Sky User Member
      Exchange: Ponteland Newcastle Upon Tyne
      Broadband ISP: BT Infinity 1
      Router: dreytek vigor 130 modem + archer c7
      Sky TV: Sky+ HD + multi
      Join Date
      Sep 2009
      Location
      newcastle upon tyne uk
      Posts
      3,235
      Thanks
      0
      Thanked 28 Times in 25 Posts

      Re: new speed

      come on i am been serious here lets not act stupid just tell me why is sky adjusting the speed

    11. #10
      Fryingpan77's Avatar
      Fryingpan77 is offline Sky User Member
      Exchange: Shipley
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Fibre
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2012
      Location
      Bradford
      Posts
      668
      Thanks
      95
      Thanked 33 Times in 32 Posts

      Re: new speed

      Quote Originally Posted by deadman1984 View Post
      come on i am been serious here lets not act stupid just tell me why is sky adjusting the speed
      I think that they have improved the system so people can have a lower noise margin and improve their speed if your line can support it. Your one of the lucky one's who have gained from this

      Sent from my ST18i
      With sky since 1997.

     

     
    Page 1 of 4 123 ... LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION