Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 4 of 4

    Network 3

    This is a discussion on Network 3 within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; I recently bought a new SKY Dlink router for my mother after her old router broke. After connecting the router ...

    1. #1
      calv's Avatar
      calv is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2012
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Network 3

      I recently bought a new SKY Dlink router for my mother after her old router broke. After connecting the router (ethernet cable) and looking at the network map instead of saying connected to SKY it sais Network 3.
      Can anyone tell me what this is? Is Sky still my ISP ?


    2. Advertisement
    3. #2
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      33,887
      Thanks
      63
      Thanked 1,627 Times in 1,589 Posts

      Re: Network 3

      If you are referring to the Network Map in Win7, it will show a different network when you connect a different router or change from ethernet to wifi. I have changed routers and adapters so often, I am now on Network 15. If you are connecting, you can only connect to Sky.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      Inssider 2/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    4. #3
      calv's Avatar
      calv is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2012
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Network 3

      Yes it was on the map, eg :john pc-------------network3--------------internet
      Have never seen before so thanks for the reply.

    5. #4
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      26,904
      Thanks
      770
      Thanked 2,140 Times in 2,017 Posts

      Re: Network 3

      You can rename those network names and also merge any that are duplicates.

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2014. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION