Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 5 of 5

    windows cannot find http://www.sky.com

    This is a discussion on windows cannot find http://www.sky.com within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; I have been using sky broadband for a while but now when I click on the sky broadband icon after ...

    1. #1
      kryten2's Avatar
      kryten2 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagemcom 2304n
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Apr 2011
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      windows cannot find http://www.sky.com

      I have been using sky broadband for a while but now when I click on the sky broadband icon after a short time a message appears : "windows cannot find http://www.sky.com". and I am unable to access the internet. The connection is OK and I can still send/receive emails. I'd appreciate any help. Thanks.


    2. Advertisement
    3. #2
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: windows cannot find http://www.sky.com

      You are permanently connected to the internet, you do not have to use the Sky icon, which you will only have if you used the CD to set up your broadband. What happens when you click the Intenet explorer or other browser icon?

      You are connected to the internet now using Sky broadband. How did you manage that?

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    4. #3
      kryten2's Avatar
      kryten2 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagemcom 2304n
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Apr 2011
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: windows cannot find http://www.sky.com

      Thanks for taking the time to reply. I used the Sky CD to set up my broadband. When I click on Internet Explorer I get a Data Execution Protection error that Windows has closed the program. I went into the DEP settings and excluded Internet Exporer which now works. I also excluded Sky broadband and it seems to be working now.
      As to your question "You are connected to the internet now using Sky broadband. How did you manage that?" The answer is that I used another PC. Thanks again.

    5. #4
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: windows cannot find http://www.sky.com

      So you have 2 PCs and one is not working still? Has the non working PC ever been used with another ISP? Some use their own proxy settings etc.

    6. #5
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: windows cannot find http://www.sky.com

      I would advise you to download and run Malwarebytes and Superantispyware as it is possible malware has corrupted your system. Removing IE from the Data Protection is not a good idea, as it opens a security hole in your system. You PC may have been recruited as a zombie.

      Malwarebytes Anti-Malware - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com

      SuperAntiSpyware Free Edition - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION